Bloggerskan Isabelle Strömberg fick föras akut till sjukhus.
1 av 4
Bloggerskan Isabelle Strömberg fick föras akut till sjukhus.
Isabelle drabbades av en allergisk reaktion.
2 av 4
Isabelle drabbades av en allergisk reaktion.
Hon har nu fått remiss för en ordentlig utredning.
3 av 4
Hon har nu fått remiss för en ordentlig utredning.
Isabelle Strömberg.
4 av 4
Isabelle Strömberg.

Bloggaren fick åka ambulans till akuten: Tungan svullnade upp och blev stenhård

Bloggerskan Isabella Strömberg fick svårt att andas och kunde inte prata.


Det var under måndagen som bloggerskan Isabelle Strömberg hade en mysig middag hemma med sin bror. Men kvällen slutade med att hon fick åka akut till sjukhus. I sin blogg skriver hon om hur hon efter middagen började känna av en allergisk reaktion.

– Pang bom på några minuter har jag svullnat upp i hela ansiktet, blivit knallröd över hela kroppen och det börjar ploppa fram massa utslag. Jag börjar få panik och känner bara att faaaan vad jag inte pallar detta igen. Så jag skyndar mej att ta mina mediciner, dock hjälper det inte mycket och jag börjar få svårt att andas och tungan sväller upp och blir stenhård så jag inte kan prata, skriver hon.

Isabelles bror Jimmy fick ringa ambulans som snabbt var på plats, och de högg Isabelle med en adrenalinspruta. Isabelle fick sedan behandling på Södersjukhuset i Stockholm.

Vad den allergiska reaktionen berodde på vet ännu inte Isabelle.

– Det kom verkligen från ingenstans här hemma i lägenheten? Jättekonstigt. Men nu ska jag få en remiss till sjukhusets allergimottagning för att göra en ordentlig utredning så man kanske kan få lite mer klarhet i vad jag reagerar så starkt på. Det är omöjligt att det kan vara något som vi käkade, då alla ingredienser är sånt jag käkar dagligen typ, skriver hon i sin blogg
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

2 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.