Tjurpung och fiskögon står på menyn när Christine Meltzer och Carina Berg ska laga mat.
1 av 5
Tjurpung och fiskögon står på menyn när Christine Meltzer och Carina Berg ska laga mat. - Foto: Kanal 5. Bilden är ett montage.
Tjurpung och fiskögon står på menyn när Christine Meltzer och Carina Berg ska laga mat.
2 av 5
Tjurpung och fiskögon står på menyn när Christine Meltzer och Carina Berg ska laga mat. - Foto: Kanal 5.
Duon rensar och sköljer råvarorna.
3 av 5
Duon rensar och sköljer råvarorna. - Foto: Kanal 5.
Det är inte supermysigt att tillreda maten...
4 av 5
Det är inte supermysigt att tillreda maten... - Foto: Kanal 5.
TV-kocken Derek berättar hur de ska gå till väga...
5 av 5
TV-kocken Derek berättar hur de ska gå till väga... - Foto: Kanal 5.

Här äter Christine Meltzer och Carina Berg tjurpung och fiskögon

– Jättegott!, säger Carina Berg.


I går var det premiär för Carina Berg och Christine Meltzers reseprogram "Berg och Meltzer på Hawaii". Och duon får ett speciellt uppdrag – de ska nämligen gå en matlagningskurs hos TV-kocken Derek Kurisu, som är känd för sina märkliga rätter.

Bildkälla: Kanal 5.

På menyn står soppa av fiskögon och en mumsig tjurtestikel.

Bildkälla: Kanal 5.

Under rensningen och tillagningen så shottar de sake och gör sedan en uppdelning över vem som ska äta vad.

Bildkälla: Kanal 5.

Christine, som är vegetarian men äter fisk får äta fiskögonen och Carina får smaka på tjurtestiklarna.

– Du tar fiskögonen, jag tar ballarna, säger Carina Berg.

Bildkälla: Kanal 5.

Trots att de får skölja ner skräckmaten med en trevlig Pinot Noir så har Christine svårt att dölja avsmaken.

– Vad är det där, en liten körtel?, säger Christine innan hon provsmakar och grimaserar.

Bildkälla: Kanal 5.

Carina tyckte däremot att att tjurtestiklarna var en riktig höjdare – det smakade tydligen som pyttipanna.

– Jättegott!, säger Carina.

OK...

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!