Onsdag 1 Dec
Stockholm

Youtubestjärnan Ben Mitkus hävdar att hans ex-tjej var otrogen – här är hennes svar

Förhållandet mellan Ben Mitkus och My Karlberg tog slut i mitten av januari. Ben hävdar nu att My varit otrogen – men My har en helt annan sida av historien.

Kommentera (40)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av januari stod det klart att förhållandet mellan Youtubestjärnan Ben Mitkus och hans flickvän My Karlberg var över. På sin Instagram skrev Ben att han "tydligen inte dög som pojkvän".

Nu fortsätter kärleksdramat. På sin Snapchat hävdade Ben under onsdagen att My hade varit otrogen – med någon som han känner, skriver sajten Svenska Youtubers, som också har skärmdumpar över Bens story:

Bildkälla: Ben Mitkus Snapchat/Svenska Youtubers.

På Instagram lade Ben lite senare på kvällen upp ett kollage på My och Youtubeprofilen Raed Murad.

"Snälla bli tillsammans ni skulle passa", skrev Ben till bilden och nu spekuleras det kring om det är Raed som My var otrogen med.

När Nyheter24 når My så avfärdar hon ryktena om att hon skulle ha varit otrogen.

– Ben har behandlat mig dåligt under en lång period och jag har mått dåligt i förhållandet men försökt att ändå försöka fixa det. När det inte gick, gjorde jag slut med honom men han kunde inte inse det riktigt och vägrade acceptera det, säger hon till Nyheter24.

My fortsätter:

– Jag har haft en vän ett bra tag som när det var dåligt mellan mig och Ben ställde upp för mig, så den veckan vi gjorde slut började jag träffa den här killen mer än som vän. Alltså var det ingenting mellan oss eller någon annan, förutom veckan då vi gjorde slut, säger My.

Hon är fast besluten att inte låta sig påverkas av ryktena.

– Jag står med huvet högt och bryr mig inte alls vad han har och komma med, för jag vet sen att i slutändan kommer sanningen fram, säger My.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera (40)
Kopiera länk
Dela