- Foto: Stella Pictures / Jari Kantola

Läsarnas ilska mot Isabella Löwengrip efter båtresan

Isabella "Blondinbella" Löwengrip tog en tur i Peter "Foppa" Forsbergs lyxbåt. Nu rasar läsarna.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip befinner sig i skrivande stund på lite semester i Örnsköldsvik. Där besöker Isabella sin väninna Nicole Nordin som är sambo med hockeyproffset Peter "Foppa" Forsberg.

Nicole och Foppa har tre barn tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Med sig har Blondinbella sina barn, dottern Sally och sonen Gillis. Hela gänget tog en tur i Foppas omtalade "värstingbåt", och när Isabella la upp bilder från båtturen i sin blogg så satte raseriet från läsarna igång...

Flera kritiserade hur ett av barnen på bilden var klippt (!?) och andra kommenterade att barnen hade fel flytvästar på sig.

"Om familjen Foppa har råd med fyra utombordare för en miljon till båten kan de väl se till att det finns tillräckligt med godkända flytvästar till alla som ska ut på sjön. Tio flytvästar kostar inte mer än bränsle för en timme till den båten", skriver signaturen Anton i Blondinbellas blogg.

En annan person skriver att Gillis flytväst inte är godkänd för barn utan att det "ser ut att vara en seglarväst för vuxna han har på sig". 

Att ha rätt flytväst är viktigt – men folk som kommenterar hur barn är klippta kan ju inte må särskilt bra...


Bilderna från Isabellas båttur ser du i hennes blogg här.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.