- Foto: Stella Pictures / Jari Kantola

Läsarnas ilska mot Isabella Löwengrip efter båtresan

Isabella "Blondinbella" Löwengrip tog en tur i Peter "Foppa" Forsbergs lyxbåt. Nu rasar läsarna.


Isabella "Blondinbella" Löwengrip befinner sig i skrivande stund på lite semester i Örnsköldsvik. Där besöker Isabella sin väninna Nicole Nordin som är sambo med hockeyproffset Peter "Foppa" Forsberg.

Nicole och Foppa har tre barn tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures.

Med sig har Blondinbella sina barn, dottern Sally och sonen Gillis. Hela gänget tog en tur i Foppas omtalade "värstingbåt", och när Isabella la upp bilder från båtturen i sin blogg så satte raseriet från läsarna igång...

Flera kritiserade hur ett av barnen på bilden var klippt (!?) och andra kommenterade att barnen hade fel flytvästar på sig.

"Om familjen Foppa har råd med fyra utombordare för en miljon till båten kan de väl se till att det finns tillräckligt med godkända flytvästar till alla som ska ut på sjön. Tio flytvästar kostar inte mer än bränsle för en timme till den båten", skriver signaturen Anton i Blondinbellas blogg.

En annan person skriver att Gillis flytväst inte är godkänd för barn utan att det "ser ut att vara en seglarväst för vuxna han har på sig". 

Att ha rätt flytväst är viktigt – men folk som kommenterar hur barn är klippta kan ju inte må särskilt bra...


Bilderna från Isabellas båttur ser du i hennes blogg här.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
Relaterat
Senaste nytt

"Gift vid första ögonkastet"-paret har drabbats av missfall

Följaren kom till undsättning – hjälpte influencern i hemmet

1 timme sedan
Influencer och tv-profilen Victoria Eklund delar med sig av sin utmanande äggfrysning på Tiktok. När hon en lördagskväll stötte på problem kom en följare hem till henne och hjälpte till.

Usher uppträder på Super Bowl

2 timmar sedan
Den amerikanske r'n'b-stjärnan Usher blir huvudakt i halvtidsshowen av nästa Super Bowl, rapporterar Billboard.

Lasse Berghagen har vaknat

3 timmar sedan
Den folkkäre artisten Lasse Berghagen är vaken igen efter att ha legat nedsövd på Karolinska sjukhuset i Solna på grund av komplikationer efter en stor operation, rapporterar Expressen med hänvisning till dottern Malin Berghagens blogg.

Artister protesterar mot vapenlagar

idag 14:00
Billie Eilish, Peter Gabriel, Sheryl Crowe och Nile Rodgers gör gemensam sak och protesterar mot USA:s generösa vapenlagar. Tillsammans med andra artister har de gått samman under namnet "Artists for action to prevent gun violence" och beskriver sig som en icke-politisk organisation som vill få amerikaner att hjälpa till att minska landets vapenvåld.

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

idag 11:21
Lasse Åberg och hans fru Inger Åberg, har varit gifta i snart 60 år. Nu avslöjar han hemligheten som hållit den långvariga kärleken vid liv.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.