Paulina "Paow" Danielsson rånad av 13-åring

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson blev rånad i Stockholm under tisdagskvällen.


Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 23, berättar i sin blogg om hur hon blev rånad under tisdagskvällen. 

Efter en middag promenerade hon och pojkvännen Mattias Coleman, 24, på Södermalm i Stockholm. Klockan var kring 19.00 på kvällen och Paow skriver att det var ljust ute och barn som lekte i parken vid Björns Trädgård.

Paret tog lite bilder i parken och Mattias lyfte upp Paow och de gick ett par meter.


Paret tog bilder i Björns Trädgård. 

"Då går det förbi en pojke som går väldigt nära oss, då känner jag att han tar min mobil ur min bakficka och jag skriker ”HAN TOG MIN MOBIL” på en millisekund", skriver Paow i bloggen.

Mattias tog då tag i killen som stulit mobilen, och enligt Paow var han 13-14 år gammal. Paow drabbas av panik och går iväg, samtidigt som Mattias säger åt killen att man inte tar andras saker.

"Då ser jag en annan pojke komma springandes med handen halvt i fickan och man såg att han höll i något som liknade en kniv. Mattias ser inte detta utan puttar pojken ner i buskarna. Och då tänkte jag ”shit nu blir han knivhuggen”. Så jag ropade i panik ”KOM VI GÅR” och så gick vi mot folkmassan", skriver Paow i sin blogg.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.