Fredag 21 Jan
Stockholm

Tilde de Paula svarar på Anna Books hårda ord

Tilde de Paula svarar nu på Anna Books kritik.
Tilde de Paula svarar nu på Anna Books kritik. Foto: TV4, Pontus Lundahl / TT

Anna Book kände sig ledsen och chockad efter sin medverkan i "Nyhetsmorgon" i TV4. Nu svarar programledaren Tilde de Paula Eby på kritiken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under tisdagsmorgonen som Anna Book, 47, gästade morgonsoffan i TV4:s Nyhetsmorgon.

Anna var med i programmet för att prata om sin tid i "Biggest Loser VIP" som hon vann. Programledarna Peter Jihde och Tilde de Paula Eby intervjuade Anna, och i efterhand beskrev Anna att hon var ledsen och chockad. Anledningen var att Tilde var "fullständigt kall" och att det kändes som att Tilde inte ville ha Anna i sin närhet överhuvudtaget.


Anna i TV4 Nyhetsmorgon. Bildkälla: TV4.

Under torsdagsmorgonen gästade Tilde de Paula Eby, 44, radioprogrammet "Gry & Anders med vänner" i Mix Megapol och då gav Tilde sin syn på saken.

– Det är ju supertråkigt om hon känner att hon är rasande på mig, säger Tilde och fortsätter:

– Jag har själv sett det där och funderat över det. Och kanske funderat lite varför hon inte sa det till mig direkt utan tackade så mycket efteråt och var glad och gick ut på sociala medier och sa att hon var nöjd och så där. Och sen så visade det sig att hon inte var det, säger Tilde. 


Anna Book kammade hem vinsten i "Biggest Loser VIP".

I Nyhetsmorgon fick Anna, som gick ner 22 kilo i "Biggest Loser VIP", frågor om hälsoaspekten kring en viktnedgång, och Tilde verkar gissa att det är de frågorna som Anna har reagerat på.

– För mig var det väldigt viktigt att inte vi inte skulle prata om vikt och vara smal, utan om hälsoaspekten i viktnedgång om man har en övervikt. Och det kanske hon… Jag vet inte, säger Tilde de Paula Eby i Mix Megapol.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommentera
Kopiera länk
Dela