Tilde de Paula svarar nu på Anna Books kritik.
Tilde de Paula svarar nu på Anna Books kritik. - Foto: TV4, Pontus Lundahl / TT

Tilde de Paula svarar på Anna Books hårda ord

Anna Book kände sig ledsen och chockad efter sin medverkan i "Nyhetsmorgon" i TV4. Nu svarar programledaren Tilde de Paula Eby på kritiken.


Det var under tisdagsmorgonen som Anna Book, 47, gästade morgonsoffan i TV4:s Nyhetsmorgon.

Anna var med i programmet för att prata om sin tid i "Biggest Loser VIP" som hon vann. Programledarna Peter Jihde och Tilde de Paula Eby intervjuade Anna, och i efterhand beskrev Anna att hon var ledsen och chockad. Anledningen var att Tilde var "fullständigt kall" och att det kändes som att Tilde inte ville ha Anna i sin närhet överhuvudtaget.


Anna i TV4 Nyhetsmorgon. Bildkälla: TV4.

Under torsdagsmorgonen gästade Tilde de Paula Eby, 44, radioprogrammet "Gry & Anders med vänner" i Mix Megapol och då gav Tilde sin syn på saken.

– Det är ju supertråkigt om hon känner att hon är rasande på mig, säger Tilde och fortsätter:

– Jag har själv sett det där och funderat över det. Och kanske funderat lite varför hon inte sa det till mig direkt utan tackade så mycket efteråt och var glad och gick ut på sociala medier och sa att hon var nöjd och så där. Och sen så visade det sig att hon inte var det, säger Tilde. 


Anna Book kammade hem vinsten i "Biggest Loser VIP".

I Nyhetsmorgon fick Anna, som gick ner 22 kilo i "Biggest Loser VIP", frågor om hälsoaspekten kring en viktnedgång, och Tilde verkar gissa att det är de frågorna som Anna har reagerat på.

– För mig var det väldigt viktigt att inte vi inte skulle prata om vikt och vara smal, utan om hälsoaspekten i viktnedgång om man har en övervikt. Och det kanske hon… Jag vet inte, säger Tilde de Paula Eby i Mix Megapol.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

1 timme sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.