Nyhetsmorgon - Nyheter, artiklar, reportage och video

igår 13:52
Programledaren Steffo Törnquist kunde inte hålla sig från att håna kollegan Marcus Noterius, under en intervju i Nyhetsmorgon.
igår 13:51
Under det senaste året har matpriserna stigit kraftigt. I Nyhetsmorgon redogjorde Matpriskollens vd och grundare, Ulf Mazur, för vilka kategorier som ökat mest de senaste 12 månaderna.
2 dagar sedan 17:36
Under söndagen gästade Oliver Ingrosso Nyhetsmorgon och bakar. Men hans beteende väcker starka reaktioner i sociala medier.
3 dagar sedan 10:59
Åtminstone en dag i veckan kan TV4-tittarna se Steffo Törnquist i "Nyhetsmorgon"-soffan. Men han trivs inte helt väl, visar det sig.
27 Nov, 11:17
Ett inslag i Nyhetsmorgon om två hundar som bitits ihjäl har väckt starka reaktioner i sociala medier. "Vilken mardröm", skriver en tittare på Instagram.
25 Nov, 15:30
Programledaren Jenny Strömstedt svarar de oroliga tittarna efter att TV4 avbrutit en sändning av "Nyhetsmorgon".
23 Nov, 13:47
Nyhetsmorgon fick besök av Therése Neaimé, 53, som är gravid med sitt fjärde barn. Tanken var ett inspirerande inslag, men tittarna höll inte alls med.
23 Nov, 13:14
Geert Wilders och hans PVV vinner valet i Nederländerna – något som får Steffo Törnquist att minnas en särskild händelse lite extra.
22 Nov, 16:26
Louie Marti och Leif GW Persson sprang på varandra under Nyhetsmorgon – och Louie hade ett och annat att säga om deras möte...
21 Nov, 13:29
Det blev hetsig stämning i måndagens Nyhetsmorgon, när programledarna inte kunde enas om hur man klunsar. – Det var trevlig stämning här till fram till 9.45, säger Maria Forsblom i TV4:s sändning.
17 Nov, 09:29
Steffo Törnquist gjorde en dubbelmiss, både vad gäller dag och soffpartner, i Nyhetsmorgon. Läs mer Steffo Törnquists misstag här.
16 Nov, 14:40
Politiska kommentatorn Ann Tiberg blandade ihop orden rejält i Nyhetsmorgon på torsdagen, men programeldarna Steffo Törnquist och Maria Forsblom märkte ingenting.
13 Nov, 13:53
Oliver Ingrosso har minst sagt slängt ihop ett par olika pastarätter under livets gång. När han gästade Nyhetsmorgon så avslöjade Oliver det vanligaste felet som svenskar gör när de ska göra pasta.
13 Nov, 11:20
I vanliga fall lagar Erik Videgård mat i Nyhetsmorgon, men i söndags blev han istället intervjuad i ett känslosamt möte med programledaren Jenny Alversjö.
8 Nov, 14:58
För två år sedan fick Soraya Lavasani ett anonymt brev där det stod: "Vi vill inte se din stoooora rumpa och lår". – Det var så sjukt, säger Nyhetsmorgon-profilen till Aftonbladet.
7 Nov, 10:54
Om det är något det inte ska slarvas med i köket så är det detaljer. Det får Nyhetsmorgons tittare lära sig när Erik Videgård visar hur en citronklyfta ska skäras.
6 Nov, 17:00
Ett inslag med med rubriken "Svenska ungdomar vill inte jobba – gnäller om det regnar", har väckt många, och starka reaktioner, på Nyhetsmorgons Facebooksida.
6 Nov, 11:35
Erik Videgård har återigen hivat en populär produkt i soptunnan. Som väntat hade stjärnkocken inget till övers för skagenröra på burk. – För fan, säger han i TV4:s Nyhetsmorgon.
3 Nov, 19:17
Krögaren Erik Videgård gör succé med sina kokkonster och starka åsikter i TV4:s Nyhetsmorgon. Men hur ser stjärnkockens ekonomi ut? Det har Nyheter24 tagit en titt på.
30 Okt, 20:09
Just nu cirkulerar det en fejkad reklam i sociala medier på TV4:s programledare Soraya Lavasani. Nu går Soraya ut och ber sina följare anmäla inläggen.
1 2 3 4 ... 11