Det var i fredags som Isabella Löwngrip och Hampus Jarlbo gick på prinsessan Sofias middag tillsammans.
Det var i fredags som Isabella Löwngrip och Hampus Jarlbo gick på prinsessan Sofias middag tillsammans. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hampus Jarlbo pekas ut som Isabella Löwengrips nya pojkvän

Isabella "Blondinbella" Löwengrip ryktas nu vara tillsammans med bankmannen Hampus Jarlbo.


Det var i somras som Isabella Löwengrip, 27, tog ut skilsmässa från maken Odd Spångberg, 29. Sedan dess har Isabella fokuserat på sin karriär och barnen Sally och Gillis som hon har tillsammans med Odd. 

Självklart har det även funnits tid för lite romans – i augusti sammankopplades hon med en mystisk man som hon ska ha besökt St Tropez tillsammans med.

Men nu pekas en ny man ut som Isabellas nya fling. Det är den 27-åriga Skånekillen Hampus Jarlbo, 27, som nu ryktas vara Isabellas nya kille, något som sajten Stoppa Pressarna avslöjar. 

I fredags gick Isabella och Hampus på en riktigt flott middag tillsammans – nämligen prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground. 


Hampus och Isabella på Project Playgrounds middag tillsammans i Stockholm i oktober 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt Stoppapressarna ska Isabella hemlighetsfullt ha sagt att Hampus är hennes "plus ett". 

Hampus och Isabella i fredags. Bildkälla: Stella Pictures.

Enligt sajten åkte Isabella och Hampus sedan ner till Skåne där de firade Isabellas 27-års dag med Champagne, spa och mys. 


Det strålade om Isabella. Bildkälla: Stella Pictures.

Helgen bjöd även på en härlig höstpromenad i Hampus hemstad Lund.

– Det var bara Isabella och den här killen som gick runt, de verkade väldigt kära, säger en källa till Stoppa Pressarna.

27-åriga Hampus har studerat på Lunds universitet och har tidigare jobbat på Handelsbanken. Idag är Hampus terminsmäklare. 

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

1 timme sedan
Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.