Will Smith förnekar scientologi

Will Smith anklagas för att vara scientolog. Något han nu förnekar.


Allt tog sin början när Will Smith och hans fru Jada startade en skola i Los Angeles där man använde ett scientologiskt studieprogram. Samtidigt gick rykten om att Smith tidigare hade donerat pengar till scientologikyrkan. Att paret sedan umgåtts tätt med überscientologerna TomKat har inte hjälpt. Men nu går Will Smith officiellt ut och förnekar att han är scientolog i en intervju med Fox News.

– Så hur ligger det till? Är du scientolog?

– Nej det är jag inte. Du kan ta olika delar av saker som du gillar och sedan sätta ihop dem, svarade stjärnan.

Men även om duon WillJad inte sällar sig till gruppen Hollywoodscientologer är listan på kändisar som gör det lång. Senast i raden är Pink och Kirsten Dunst.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

2 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

2 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

3 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!