Blondinbella anklagas för otrohet

Enligt flera bloggare ska Katrin Zytomierska ha läckt nyheten på sin blogg.


Sveriges största bloggare, Isabella Löwengrip, har varit otrogen. Det påstår i alla fall flera bloggar på nätet. Det ska vara Katrin Zytomierska som gått ut med nyheten på sin blogg - men censurerats av sin chefredaktör.

Zytomierska har tidigare anklagat Blondinbella för att vara " en hycklande lillgammal skitgris" och "en “fejk” förebild".

Katrin Zytomierskas inlägg raderades efter att ha legat uppe i fem timmar, men ryktet spred sig snabbt på flera håll i bloggosfären.

"Jaha. Det var ju kanske inte helt otippat att man skulle få sig en utskällning av chefen. "Vissa saker skriver man bara inte, Katrin", säger den kloke ... Jag lyckades i alla fall ha mitt inlägg uppe i över fem timmar den här gången. Innan jag fick skäll. Ha ha. Record! Record of fucking blogging!", skriver hon i sitt senaste blogginlägg.

Blondinbella själv befinner sig för närvarande på Mallorca, men har sagt att hon ska ta tag i detta så fort hon kommer hem.

"Rykten når Mallis också. Tråkigt att vårt fina förhållande ska bli utsatt av en kvinna som verkar må väldigt dåligt och vara väldigt missnöjd med sin egen tillvaro. Det hon sysslar med just nu är förtal som jag kommer att gå vidare med", skriver hon i sin blogg.

Förtal eller inte - en sak är säker - Katrin Zytomierska skräder inte orden:

"Men nu råkar Sveriges största bloggerska inte ha några barn, och dessutom så målar hon upp bilden av sig själv som Miss Perfect, så då är det ännu roligare att informera er om att hon varit otrogen mot sin storsdadspojke. Japp detta är fakta. Det är inget rykte. Jag har fått informationen direkt från källan så det är inget rykte ... Men visst är det väl för lustigt. Hon bantar inte, hon dricker inte alkohol, hon röker inte. Hon lever det perfekta livet i ett vitlaserat hem på Karlaplan, Svensk bondromantik kallas det för om jag minns rätt, hon engarear sig i diverse hjälporganisationer, hon tar med släkt och vänner på premiärer, hon driver Aktiebolag, hon betalar sin skatt hon har en assistent. Och hon knullar vid sidan om".

Hämtad från Wargaflickas blogg. Inlägget finns även här och här.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.