Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen drog iväg tillsammans med sonen och Linn Hegdal. - Foto: TT/Stella Pictures

Kristin Kaspersens myshelg med Filip och Linn

Det är på Instagram som Kristin Karspersen lagt upp en rad stories där hon syns ha en riktig toppenhelg tillsammans med Linn Hegdal och sonen Filip Lamprecht.


Det var för drygt en vecka sedan som Filip Lamprecht, 24, avslöjade i P3 att han och Peg Parnevik, 25, gjort slut. Paret har minst sagt haft det upp och ned de senaste åren och under inspelningen av Let's Dance (som Filip vann tillsammans med Linn Hegdal) så svajade det ordentligt. 

På sociala medier har både Filip och Peg synts umgås med vänner och familj och Filip var bland annat på fest tillsammans med Bianca Ingrosso och andra influensers under midsommarhelgen. 

Även Peg har synts umgås med vänner, familj och bekanta – och det är ett nytt ansikte som dykt upp som gjort följarna lite extra nyfikna. 

Peg tillsammans med en ny, mystisk man. Bildkälla: pegparnevik/Instagram

Men Peg är inte den enda som dragit iväg för att landa lite. 

Under de senaste dagarna har Kristin Kaspersen publicerat en rad stories från olika kvällar där det ätits middagar, spelats spel och kollats på fotboll med inga mindre än Filip, Linn och Kristina "Keyyo" Petrushina.

Gänget ser ut att ha haft en riktig toppenvecka. 

En mysig liten middag. Bildkälla: kaspersen/Instagram
Linn kämpar med skumpaflaskan. Bildkälla: kaspersen/Instagram

Under tisdagen befann sig gänget på Järvsö där det poppades bubbel och tittades på fotbolls-EM. Gänget satt uppe ända in till småtimmarna för att spela spel och ha det trevligt. 

Peg å andra sidan har under veckans gång fortsatt lägga upp bilder på sin nya fling. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.