Victor Nilsson Lindelöf
Victor har varit iväg för att spela för svenska landslaget i EM. - Foto: Jessica Gow

Här träffar Victor Nilsson Lindelöf sonen Ted Louie, 2, första gången efter EM

Det är gåshud, rysningar och tårar när Victor Nilsson Lindelöf, 26, träffar sin sonen Ted Louie, 2, för första gången efter fotbolls-EM 2021.


Victor Nilsson Lindelöf är bara 26 år gammal men är redan ett fotbollsproffs som spelar i Manchester United och som snart kommer att vara tvåbarnspappa. Det var i slutet av april som influencern Maja Nilsson Lindelöf, 27, avslöjade att paret väntar sitt andra barn. De har sedan tidigare sonen Ted Louie, 2. 

Victor pausade nyligen sitt spel i United för att spela i svenska landslaget under EM-veckorna. Tyvärr åkte Sverige ut kuppen efter en riktig rysarmatch mot Ukraina under tisdagen. Matchen slutade 1-2. 

Trots ledsna miner från både fans, lag och tränare så fanns det en positiv aspekt med ett avslutat EM – spelarna fick äntligen åka hem och träffa sina familjer.

Glädjeskrik när sonen får syn på Victor Lindelöf

Det var under onsdagskvällen som Maja Nilsson Lindelöf publicerade en video på sonen Ted där han står vid ytterdörren och väntar på Victor. Plötsligt får han syn på sin pappa och faller ut i ett glädjeskrik samt kastar sig i armarna på sin far. 

Se den fantastiska videon i spelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!