Svenska kändisarnas landställen.
Svenska kändisarnas landställen. - Foto: Fredrik Sandberg/TT & Claudio Bresciani /TT.

Här spenderar svenska kändisarna ledigheten

Att köpa landställe är mångas dröm – en plats där man kan koppa av och bara vara med familjen. De svenska kändisarna har inte snålat när det kommer till sina sommarparadis. Nyheter24 listar vart åtta kändisar spenderar semestern.


Penny Parnevik och Douglas Murray

Influencern Penny Parnevik och hockeyspelaren Douglas Murray spenderar en hel del tid i deras idylliska hus i Stockholms skärgård – både på sommaren och vintern. 

Vid landstället kan paret sola, bada och spendera tid med sina två barn Atticus och Pebble

Camilla Läckberg 

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld sålde förra sommaren deras 249 kvadratmeter stora landställe i Norrtälje, utanför Stockholm. Huset gick på en rejäl summa, runt 25 miljoner för att vara exakt, vilket gjorde att paret kunde skaffa sig ett nytt sommarparadis. 

Det nya huset, eller slottet, som Camilla kallar för "Villa Lumos" ligger på Tyresö och har renoverats sedan paret köpte det. På Instagram har både Simon och Camilla låtit följarna följa med i den processen. 

Kenza Zouiten Subosic

Kenza Zouiten Subosic och maken Aleksandar letade länge efter den perfekta stugan för att kunna spendera sommardagar med den lilla familjen i. Sommaren 2020 slog de till på ett torp utanför Norrtälje, det vill säga inte allt för långt ifrån stan. 

På midsommar visade Kenza upp härliga bilder från dagen som spenderades med vänner och sönerna Nikola och Danilo

Måns Zelmerlöv

Den folkkära svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöv bor sedan flera år tillbaka i London med sin fru Ciara, bonussonen Archie och sonen Albert

Men den tidigare Allsång-programledaren tycks ändå vilja spendera en hel del tid i Sverige. Därför köpte paret ett landställe i Kattvik, Båstad förra året och är nu mitt uppe i renoveringen av huset. 

Pernilla Wahlgren

För några år sedan valde Pernilla Wahlgren att packa sina väskor och dra till Marbella, för att investera i en bostad där. 

På Instagram delar hon regelbundet med sig av härliga middagar och frukostar som äts på balkongen i den hemtrevliga lägenheten som hon kallar för "Casa Rosa". 

Therese Lindgren 

Norrtälje tycks vara en riktigt populär plats att köpa landställe på – iallafall om du frågar influencers. Youtube-stjärnan Therese Lindgren har nämligen, precis som Kenza, investerat i en sommarstuga där. 

Therese och fästmannen Anders bestämde sig för cirka 1,5 år sedan att köpa en stor tomt och ett mysigt hus som de kunde göra till sitt eget. De har både hunnit införskaffa sig ett attefallshus och en jacuzzi. 

På youtubekanalen delar Therese med sig av fixet med landstället. 

Carina Berg och Erik Berg

För tre år sedan införskaffade sig Carina och Erik Berg ett hus i Stockholms skärgård. Paret har delat med sig av hela renoveringsprocessen i tv-programmet "Bergs drömkåk" – och nu börjar huset se ut som ett riktigt mysigt och lyxigt hem! 

Alex Schulman och Amanda Schulman 

Amanada och Alex Schulman har verkligen skapat ett idylliskt paradis på Gotland, där familjen spenderar somrarna. De har renoverat en lada, byggt pool och bastu på tomten i Rute – en riktig semesterdröm med andra ord. 

Varje morgon äter familjen Schulman frukost på Rute Stenugnsbageri och på kvällarna tycks Alex för det mesta stå för grillningen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

1 timme sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.