Pernilla Wahlgren stänger ner sitt kommentarsfält efter ramaskri hos följarna

Det var för ett par dagar sedan som Pernilla Wahlgren publicerade en bild på sin Instagram. Men bildens kommentarsfält svämmade över så pass att hon slutligen fick stänga av kommentarerna.


Livet rullar minst sagt på för den nykära Pernilla Wahlgren, 53. Just nu befinner hon sig i Marbella tillsammans med ett gäng vänner och deras barn för att vila upp sig, njuta av vackra miljöer, bada, sola och äta god mat.

Konstant ser hon till att förse sina följare med bilder och storys på Instagram så de kan hänga med på hennes härliga semester. 

Men under den senaste veckan så publicerade Pernilla en bild som skulle komma att skapa starka reaktioner hos följarna. 

Pernilla och hennes vän var nämligen och besökte stjärnkocken Stefano Catenaccis nyöppnade restaurang i Marbella. 

Det var i slutet av 2020 som en rad olika anklagelser om sexuella trakasserier riktades mot Catenacci. Detta uppdagades efter att tidningen ETC publicerade ett reportage med intervjuer från tolv olika kvinnor som alla menat att han ska ha sexuellt trakasserat dem på en daglig basis. Bland annat ska han ha erbjudit nyanställda en befordran om de hade sex med honom.

Strax efter att artikeln publicerades lämnade han sin plats på Operakällaren samt sin roll som hovtraktör.

Catenacci ska fortsatt ha nekat till anklagelserna. 

"Jag och Jennifer lärde känna Stefano när vi var 16 år! Sån lyx att Stefano nu öppnat @caosmarbella här i mina hemtrakter. Grym mat, fantastisk miljö, god champagne och så har vi pratat gamla minnen hela kvällen", skrev Pernilla till bilden. 

Det dröjde dock inte länge innan kommentarsfältet svämmat över med arga kommentarer från följare som tyckte det var fel av henne att besöka restaurangen.

Det hela slutade med att Pernilla stängde av kommentarsfältet. Hon har ännu inte svarat på kritiken. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!