Stockholm

Pernilla Wahlgren om männen i sitt liv: "Kommer inte att sluta på grund av Christian..."

Det är i podden "Wahlgren och Wistam" som Pernilla Wahlgren öppnar upp sig om framtiden med kärleken Christian Bauer.


Livet rullar minst sagt på för den nykära Pernilla Wahlgren, 53. Just nu befinner hon sig i Marbella tillsammans med ett gäng vänner och deras barn för att vila upp sig, njuta av vackra miljöer, bada, sola och äta god mat.

Konstant ser hon till att förse sina följare med bilder och storys på Instagram så de kan hänga med på hennes härliga semester. 

Men semester från sin podd Wahlgren och Wistam – det har hon inte tagit.

I senaste avsnittet uppdaterar Pernilla och vännen Sofia Wistam varandra om hur deras sommar är. Och Wistam berättar då att hon varit på så kallad glamping med vännen Martina Haag

Pernilla och Sofia har en av landets största poddar. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

– Vi åkte till Svartsjö, ett gäng med Martina och hennes olika kompisar. Både tjejer och killar. Man kände inte alla vilket bidrog till att det blev väldigt mycket nya samtalsämnen. Min man som inte var med förstod liksom inte vad det var för gäng då det blev så random, berättar Sofia. 

– Men om du då åker iväg och glampar och umgås med snygga, barbröstade män, singlar, icke singlar, blir Magnus svartsjuk då?, frågar Pernilla. 

– Gud, du frågar typ det jag inte vågar fråga haha. Jag vågar inte fråga honom det, men jag hoppas inte det. Han har noll anledning att var det, berättar Sofia. 

Pernilla ger då hennes egen syn på det hela och berättar att hon själv inte skulle kunna tänka sig att kapa av sina manliga kontakter bara för att hon numera är i en relation. 

– Nemen jag tänker för min egen del. Nu när jag är i ett förhållande. Jag kommer ju att leva mitt liv som vanligt. Jag jobbar med män och umgås med män. Jag har hur mycket killar som helst i mitt liv. Skulle jag sluta umgås och gå ut med dom bara för att man är i en relation, Det gör man ju inte. Det handlar om ömsesidig respekt för varandra. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.