Torsdag 28 Okt
Stockholm

Bianca Ingrossos dilemma under lyxsemestern med Phillipe: "Det är ett megaproblem"

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso har inte svart bälte i att ta semester. Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso befinner sig i skrivande stund på semester tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen. Paret har tillsammans hyrt ett lyxhus i Stocholms skärgård.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Bianca Ingrosso, 26, har minst sagt haft ett riktigt succéår. 

Det var för cirka två veckor sedan som Expressen tog del av uppgifter som avslöjade den rejäla hacka hon tjänat på sitt skönhetsmärke CAIA. 

Enligt Expressen sålde Bianca sin andel på 29 procent i CAIA för 145 miljoner kronor, och dessutom plockade hon ut 57 miljoner kronor i utdelning ur ett dotterbolag.

Sammanlagt blev det alltså en vinst på 202 miljoner kronor för Bianca Ingrosso. 

Det ger en redig dagslön på lite mer än 550 000 kronor. 

Biancas ledighet i lyxhuset

Och då är frågan, med en sån saftig inkomst – varför inte bränna av lite deg under sommaren? Vilket är precis vad hon och pojkvännen Phillipe Cohen är iväg och gör just nu. 

Paret har nämligen hyrt samma lyxhus som Molly Rustas och hennes pojkvän hyrde förra sommaren. Stället ligger i Stockholms skärgård och har både stor terass, pool och en fantastisk utsikt. 

Paret ska spendera två veckor i Stockholms skärgård. Bildkälla: Youtube

– Vi ska vara här i tvår veckor och bara njuta, berättar Bianca i sin senaste vlogg. 

Problemet var bara att Bianca redan efter fyra dagars ledighet började känna en viss rastlöshet. 

– Jag har svårt att bara göra ingenting? Särskillt inte när jag är i Stockholm. Är man utomlands är man ju tvungen att bara chilla.  Så jag kommer välja att jobba lite, svara på mail, godkänna produkter plus att jag ska iväg på en plåtning, fortsätter hon. 

För att råda bot på rastlösheten har paret bjudit dit ett gäng gäster, bland andra Benjamin Ingrosso, Melina och Jacob Criborn och Lovisa "Lojsan" Wallin

Bianca har haft några små dilemman under sin tid i lyxhuset. Bildkälla: Youtube

Men utöver rastlösheten valde Bianca att bjuda på ett annat dilemma hon stött på i huset. Nämligen kaffet. 

– Vi har ett megaproblem här. Det finns ingen kaffemaskin. Utan bara NES-kaffe och en kaffebryggare. Och ja, jag vet inte hur man sätter på en kaffebryggare. Så jag får helt enkelt googla eller ringa någon. Så vuxen är jag, skrattar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela