Följarna rasar efter Sanna Guidettis video på familjens hund

Det var tidigare i veckan som Sanna Guidetti publicerade en video på sin lilla vovve Sven som hon, med flytväst på, släpper ned i familjens pool i hopp om att lära honom orientera sig. Men det hela togs inte väl emot av hennes följare.


Det var i mars 2021 som Sanna och John Guidetti valde att skaffa sig en liten fransk bulldog-valp. 

Den lilla krabaten heter Sven och ser ut att trivas som fisken i vattnet hos familjen. 


Men någon fisk i riktigt vatten, det är han inte ännu. Sanna har under en period varit orolig över att Sven någon gång riskerar att trilla ned i familjens pool. Detta då han ofta vill vara med och leka när barnen badar. 

Hon har därför testat sig fram med att släppa ned den lille i vattnet, klädd i en flytväst för att han ska lära sig att simma och orientera sig i poolen. 

En av testgångerna filmade hon det hela och publicerade på sin Instagram. 

Men detta var ingenting som togs emot bra av följarna. 

Det hela genererade i ett mindre ramaskri på Sannas Instagram då vissa ansåg att det hela var djurplågeri. Hon valde därför att lägga ut en förklaring på sin story. 

Sanna berättar att hela proceduren är till för att lilla vovvi ska lära sig att hitta till trappan som finns i poolen som han då kan ta sig upp för. 

I videon syntes det även att han slutligen hittade till trappan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.