Lördag 20 Aug
Stockholm

Pernilla Wahlgren utsatt för inbrott: "Obehagligt"

Pernilla Wahlgren har haft inbrott i sin bostad på Lidingö.
Pernilla Wahlgren har haft inbrott i sin bostad på Lidingö. Foto: Henrik Montgomery/TT och Stina Stjernkvist/TT

Mitt i natten, under sin kärlekssemester tillsammans med pojkvännen Christian Bauer i Marbella, fick Pernilla Wahlgren ett oroväckande samtal från sitt säkerhetsbolag. En inbrottstjuv befann sig nämligen i hennes hem på Lidingö.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att Pernilla Wahlgren, 53, tillsammans med pojkvännen Christian Bauer, befinner sig i sitt "Casa Rosa" i Marbella är det få som missat med tanke på hennes frekventa uppdateringar på Instagram. 

Men vetskapen om att artisten och tv-profilen befinner sig på annan ort har även gjort att en tjuv tagit tillfället i akt och gjort inbrott i hennes bostad på Lidingö.

Väcktes mitt i natten av samtal om inbrottet

Det är i det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren och Wistam", som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam, 55, som hon berättar om den omskakande händelsen.

– Tyvärr har det hänt en tråkig sak hemma i Sverige när jag har varit här som är jättesjuk. Jag blev uppringd mitt i natten av Securitas som säger att jag har haft inbrott i mitt hem, och de ser på kamerorna att han är kvar i huset, säger hon i avsnittet och fortsätter:

– Det är obehagligt att det händer.

Pernilla bestals på sina guldskivor

I avsnittet säger Pernilla att hon varken har dyra smycken eller dyr konst, vilket tjuven blev varse om. Men vad stal han då, kanske du undrar?

– Alla mina guldskivor. Jag hade tre guldskivor på en vägg, och en annan på en annan tror jag. Jag tror att det var fyra guldskivor, säger Pernilla och uppmanar lyssnarna att hålla utkik efter stöldgodset på köp- och säljsajter.

Inbrottet utreds nu av polis och tills vidare har Pernilla vänner som bor i huset. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.