Stockholm

Laila Bagge ryter ifrån efter följarnas kritik: "Trött på detta"

Laila Bagge ryter ifrån efter kritiken mot Instagrambilden.
Laila Bagge ryter ifrån efter kritiken mot Instagrambilden. Foto: Instagram & Naina Helén Jåma / TT.

Efter att Laila Bagge lagt ut en Instagrambild där hon pekar finger har hon kallats för dålig förälder och förebild. Vissa följare har till och med avföljt henne. Nu ryter Laila ifrån mot kritiken.


Läs mer

Laila Bagge, 48, har över 400 tusen följare på Instagram, där hon dagligen delar med sig av livet som tvåbarnsmamma och framgångsrik tv- och radioprofil. 

Under helgen delade Laila med sig av en bild där hon pekar finger, med texten "Bjuder på ett trotsigare jag denna morgon! Japp, detta kan också vara jag, när man känner att det räcker med att bli fotograferad.."

Något som Laila själv inte anade var att många av hennes följare skulle ha starka åsikter kring bilden. Flera följare uttryckte nämligen kritik och kallade henne för dålig förebild. Vissa följare skrev till och med att de tänkte avfölja Laila. 

"Dålig förälder och bekräftelsebehov"

Men nu ryter Laila ifrån. I ett nytt Instagraminlägg skriver hon att hon är trött på det "präktiga samhälle som vi just nu lever i".

"Som VUXEN KVINNA får man tydligen inte peka finger då man både är omogen, en dålig förebild, en dålig förälder, har bekräftelsebehov, borde skaffa sig ett riktigt jobb. Ja, åsikterna var många och vissa avföljde", skriver hon.

Laila Bagge förklarar även att hon märker att hon som kvinna behandlas annorlunda jämfört med sina manliga kollegor. 

"Har vi tex Markoolio eller någon annan av våra manliga morronzoo kompisar i studion som svär är det INGEN som kommenterar att Han eller någon av dom är dåliga förebilder, pappor, att det finns barn i bilen som lyssnar och det är dåligt och omoget. Men när jag har gjort detta tex i radio så kan ni räkna med att det ligger Mail med klagomål i inboxen eller på våra sociala medier."

Laila Bagge stöttas av följarna

Under inlägget, där Laila Bagge satt ihop bilder på flera kända kvinnor som pekar finger, stöttas hon nu av sina följare och andra kändisar. 

"Du e grym som du är och det e så vi gillar dig", skriver en följare. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.