Stockholm

Blake Livelys ilska mot paparazzis efter incidenten med barnen

Blake Lively ryter ifrån mot paparazzifotograferna.
Blake Lively ryter ifrån mot paparazzifotograferna. Foto: Grant Pollard/TT & Pexels.

Kändisar är trötta på att bli förföljda av paparazzis. Speciellt när deras barn är inblandade. Nu ryter Gossip Girl-skådisen Blake Lively ifrån på Instagram.


Läs mer

Att kändisar får räkna med att bli förföljda av paparazzifotografer vart de än går kanske inte är så konstigt. Men hur är det egentligen med deras barn – som ju faktiskt inte har valt ett liv i offentligheten? Fler och fler kändisar har börjat uttala sig i frågan. 

För några veckor sedan skrev supermodellen Gigi Hadid, 26, ett långt meddelande på Instagram där hon vädjade till paparazzifotografer att lämna hennes dotter ifred, något som Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Dottern Khai, vars pappa är den forna One Direction-medlemmen Zayn Malik, 28, är inte ens ett år gammal men fotograferas redan av paparazzis. 

I inlägget förklarade Gigi att hon och Zayn har tagit ett aktivt beslut om att inte visa dotterns ansikte på sociala medier, då tanken är att hon i framtiden själv ska få avgöra om hon vill leva ett liv i offentligheten eller inte. 

"Det skulle betyda allt för oss, när vi tar med oss vår dotter för att utforska New York och världen, om ni snälla, snälla, snälla kan blurra hennes ansikte om och när hon fastnar på bild", skrev Gigi i Instagraminlägget. 

"Mina barn förföljdes av män hela dagen"

Och det är inte bara Gigi som upplever ett problem när det kommer till barn och paparazzis. Förra veckan fick Gossip Girl-stjärnan Blake Lively, 33, nog av detta och röt ifrån på Instagram. 

Det var när Daily Mail publicerade en paparazzibild på Blake och hennes tre döttrar James, 6, Inez, 4, och Betty, 1, på Instagram som skådisen satte ner foten. 

"Ni redigerar de här bilderna så att det ska se ut som att jag glatt vinkar. Men det är vilseledande. Det som faktiskt hände var att: Mina barn förföljdes av män hela dagen", skriver Blake på Instagram och fortsätter: 

"Gör ni bakgrundskontroller på de fotografer som ni anlitar för att förfölja barn? Vart är moralen här? Det skulle jag vilja veta. Eller bryr ni er bara inte om barns säkerhet?" 

"Snälla radera"

Blake har de tre döttrarna tillsammans med skådespelaren Ryan Reynolds, 44. Paret visar inte barnen på sociala medier. 

Trebarnsmamman förklarar att det var en otäck upplevelse och att hon kom överens med en av fotograferna att le och vinka om de lät hennes barn vara. 

"Snälla sluta betala vuxna jävla män för att gömma sig och jaga barn. Det finns massor av bilder ni hade kunnat publicera som barnen inte var med på. Snälla radera. Kom igen. Häng med i tiderna", avslutar Blake kommentaren under bilden, som nu är borttagen, på Daily Mails Instagram. 

Blake Lively och Ryan Reynolds. Bildkälla: Charles Sykes/TT.
Senaste nytt

Dudamel tar över New York Philharmonic

Publicerades: 3 timmar sedan

"La la land" blir Broadway-musikal

Publicerades: igår 22:56

John Cleese gör nyversion av "Pang i bygget"

Publicerades: igår 22:02

Rufus Sewell blir prins Andrew i ny film

Publicerades: igår 21:37

Stockholmarna ska läsa "Till vår ära"

Publicerades: igår 19:14

"Hogwarts legacy" kan inte fly Rowling

Publicerades: igår 19:00

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.