Lördag 25 Sep
Stockholm

Elin Härkönen visar upp nya pojkvännen

Elin Härkönen visar upp nya pojkvännen Anthony.
Elin Härkönen visar upp nya pojkvännen Anthony. Foto: Instagram & Stella Pictures.

Elin Härkönen har hittat kärleken på nytt, trots att hon trodde att hon aldrig skulle våga släppa in någon i livet igen. Nu visar hon upp pojkvännen Anthony på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare i veckan avslöjade träningsprofilen Elin Härkönen, 26, att hon hittat kärleken på nytt. Detta efter att hon och Paolo Roberto, 52, tidigare i år gick skilda vägar efter att han greps och dömdes för sexköp. 

"Jag är obeskrivligt kär. Kär på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt", skrev Elin på sin blogg tidigare i veckan. 

Hon berättade sedan om den nya kärleken i en intervju med Hänt. Elin förklarade att hon varit rädd att släppa in någon i sitt liv igen men att känslorna för en av hennes vänner tillslut inte gick att förneka. 

Ville vänta med att visa pojkvännen 

Elin berättade i intervjun med Hänt att hon ville vara försiktig med att berätta för mycket om den nya relationen. 

– För mig så är det viktigast att jag mår bra och att han mår bra och att vi mår bra med varandra. Och jag har provat den grejen med att alla vet om mitt privatliv och det har varit jättejobbigt, så jag har valt att ta det väldigt försiktigt. Och när jag känner att jag vill dela med mig av mer så kommer jag göra det, sa hon i intervjun. 

Men Elin kunde inte hålla sig länge – för på söndagen delar hon med sig av en bild på sin nya pojkvän på Instagram. 

"Fanns vid min sida när jag behövde det som mest"

På bilden kramar Elin om sin nya pojkvän, som heter Anthony Yigit, är 29 år gammal och dessutom professionell boxare. Anthony var även, precis som Elin, med i tv-programmet Elitstyrkans hemligheter

"När man är sårad och ärrad från tidigare förhållande är det lätt att bli blind. Och det finns en risk att man missar något helt fantastiskt som finns rakt framför sina ögon", skriver Elin i Instagraminlägget och fortsätter: 

"Han som snabbt blev min bästa vän, han som fanns vid min sida när jag behövde det som mest, han som får mig att känna mig speciell, värdefull, fin och älskad. På ett sätt jag aldrig tidigare fått uppleva."

Kommentera
Kopiera länk
Dela