Caroline Hjelt från Icona Pop har blivit mamma till en liten dotter.
Caroline Hjelt från Icona Pop har blivit mamma till en liten dotter. - Foto: Stina Stjernkvist/TT

Caroline Hjelt från Icona Pop har blivit mamma: "Äntligen"

En liten Icona Pop-bebis har kommit till världen. Via Instagram meddelar den ena duomedlemmen, Caroline Hjelt, att hon har fått en dotter. "Hon är äntligen här", skriver hon.


Det var under tisdagseftermiddagen som Icona Pop-medlemmen Caroline Hjelt, 33, avslöjade på sin Instagram att hon och pojkvännen Yoye Lapogian, 31, välkomnat sin dotter till världen.

"Hon är äntligen här. Jag älskar min familj", skriver Caroline i sitt Instagram-inlägg.

Vad dottern ska heta har paret ännu inte delat med sig av.

Kändistätt bland gratulationerna: "Finaste"

Kommentarsfältet fylls nu med gratulationer. Den andra halvan av Icona Pop, 34-åriga Aino Jawo som också är gravid, är en av de som grattar familjen.

Caroline Hjelt och Aino Jawo. Foto: Stina Stjernkvist/TT

"Världens finaste", skriver hon.

Även Molly Sandén, Sabina Ddumba, Marie Serneholt och DJ-duon Rebecca Scheja och Fiona Fitzpatrick skickar gratulationer på Instagram. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.