Tisdag 28 Sep
Stockholm

Isabella Löwengrips nya barnplaner: "Sugen på en trea"

Isabella Löwengrip, 30, längtar efter barn med pojkvännen Paul Sundvik, 53.
Isabella Löwengrip, 30, längtar efter barn med pojkvännen Paul Sundvik, 53. Foto: Lisa Arfwidson/SvD/TT och isabellalowengrip/Instagram/Stella Pictures

Isabella Löwengrip, 30, har sedan tidigare två barn. Men i ett blogginlägg avslöjar influencern att hon är sugen på tillskott i familjen – tillsammans med pojkvännen Paul Sundvik, 53.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De senaste månaderna har Isabella Löwengrip, 30, och pojkvännen Paul Sundvik, 53, hunnit med både en och två påkostade semesterresor.

På den senare, som bar av till Italien, la Isabella ut en frågestund på Instagram där hon bland annat besvarade frågor kring åldersskillnaden mellan henne och Paul.

"Jag tänker inte alls på åldern faktiskt. Kärlek har ingen ålder", skrev influencern då. Läs mer om det här.

Isabella Löwengrip: "Sugen på en trea"

Åldersskillnaden tycks heller inte sätta några käppar i hjulet för de barnplaner som Isabella smider. 

I ett blogginlägg beskriver nämligen 30-åringen hur hon, trots den tuffa tiden med två små barn, längtar efter ett tredje barn.

– Nu sover dom själva en hel natt , nattar sig själva och går upp och gör frukost själva. Men tänk att det skulle ta sju år för en hel första natt i egen säng utan uppvak, skriver hon och fortsätter:

– Allt blir lättare när barnen blir äldre! Men ändå blir man sugen på en trea. Vi får se när de sker, kanske nästa år. Spännande helt klart!

Kommentera
Kopiera länk
Dela