Karriären går spikrakt uppåt för artisten Sandro Cavazza – och det märks på 28-åringens ekonomi!
Karriären går spikrakt uppåt för artisten Sandro Cavazza – och det märks på 28-åringens ekonomi! - Foto: Stella Pictures och Claudio Bresciani/TT

Sandro Cavazzas miljonframgångar – så mycket tjänar artisten

Artisten och låtskrivaren Sandro Cavazza, som kanske är mest känd för sina samarbeten med Avicii och Kygo, driver ett framgångsrikt miljonbolag – och drar in en riktigt saftig årslön.


Den 28-årige Alessandro "Sandro" Cavazza har tagit den internationella musikscenen med storm och karriären går spikrakt uppåt.

Efter samarbeten med internationella super-DJ:s såsom Kygo och avlidne Avicii är det heller kanske inte så konstigt att 28-åringen tjänar en rejäl slant?

Sandro Cavazzas otroliga miljonlön

Sandro Cavazza på hyllningskonserten för Avicii 2019. Foto: Erik Simander/TT

Under 2020 hade Sandro en årsinkomst som landade på 1 201 000 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket som Nyheter24 tagit del av. Fördelat på årets tolv månader innebär det att han kunde plocka ut en månadslön på drygt 100 000 kronor.

Egna bolaget omsätter 7,6 miljoner kronor

För Sandros eget bolag "Ineffable music Aktiebolag" rasslar det in stora pengar. Förra året omsatte man 7 662 000 kronor i bolaget, och hade en vinst på 4 230 000 kronor. 

Sandro i "Allsång på Skansen" 2019. Foto: Stella Pictures

Tillgångarna i bolaget uppgick dessutom till 7 109 000 kronor. Inte illa, eller hur? 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!