Kim Kardashian
Kim Kardashian avslöjar hur hon är som mamma. - Foto: Evan Agostini/TT & Instagram.

Kim Kardashian avslöjar: Så är hon som förälder

Kim Kardashian har minst sagt många bollar i luften. Hon är inte bara affärskvinna och juriststudent – utan dessutom fyrabarnsmamma. Nu avslöjar 40-åringen hur hon är som förälder.


Kim Kardashian, 40, är inte bara en av världens kändaste personer, hon är även fyrabarnsmamma. Tillsammans med rapparen Kanye West, 44, har hon barnen North, 8, Saint, 5, Chicago, 3, och Psalm, 2.

Mammarollen verkar Kim klara galant då hon beskriver sig själv som en väldigt lugn förälder som älskar att mysa med och läsa för sina barn. 

I en intervju med Parents Magazine avslöjar hon dock hennes dåliga vana – hon har svårt att säga nej, iallafall till sina barn. 

– När mina barn vill ha något (oftast godis), ger de mig en särskild blick och kollar mig rakt i ögonen, vilket gör att jag smälter. Jag ger oftast efter och ger dem vad de vill ha, berättar hon för tidningen. 

Det mest krävande med fyra barn

Även om Kim älskar att tillbringa tid med sina barn så finns det en särskild stund på dagen som är extra krävande att ta sig igenom – när barnen ska göra sig i ordning för att gå till skolan. 

– North älskar att välja ut sina kläder, så ibland tar det längre tid för barnen att klä på sig än vad jag räknat med, berättar hon för Parents Magazine. 

Hon berättar även att det tuffaste med att ha fyra barn är att se till att hålla deras rum städade, speciellt garderoberna. 

Dolda talangen 

Något som Kim däremot är mästare på är att laga mat som alla i familjen tycker om. 

– Alla älskar mina veganska tacos, de har blivit vår tisdagkvällstradition, berättar hon för Parents Magazine

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Låttexter har blivit mer banala

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .