Maxinne Björk
Maxinne Björk. - Foto: maxinnebjork/instagram/Stella Pictures

Maxinne Björk möter ris och ros efter sin senaste bild: "Blödde igenom"

Influensern Maxinne Björk berättar på sin Instagram att hennes mens kom en dag tidigare än väntat vilket resulterade i att hon blödde igenom sina trosor. Hon valde då att dela en bild på det hela i hopp om att kunna normalisera mens.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Maxinne Björk, 32, är en influenser och bloggare som skriver mycket om wellness, livet som spirituell, tantra och livet som naturist. 

Maxinne använder sin Instagram som ett öppet forum för livsstilen hon anammat och är inte blyg med att uttrycka sina åsikter.

Hon var nyligen i ropet efter att ha uttalat sig positivt om så kallad "yoni massage".Underlivsbehandlingen yoni-massage sägs, av vissa kliniker, kunna bota sjukdomar och har uppmärksammats av influensers såsom Bianca Ingrosso och Maxinne. Men metoden har även blivit väldigt kritiserad av gynekologer.

På sin blogg skrev Maxinne om sin egen upplevelse.

"Massage av Yoni - man började utanpå för att värma upp och sedan gick man in för att massera alla inre väggar. Det är svårt att beskriva hur allt detta gick till i detalj för det förstår inte ens jag för jag var förmodligen i någon annan dimension och ylade. Av detta kom jag först genom g-spot, sen genom a-spot, sedan via cervix (livmodern), g-spot igen och avslutade sedan med sex stycken sprutorgasmer på raken, skrev Maxinne"

"Mellan alla dessa låg jag i olika fosterställningar, skakade, flåsade och skrek. Tappade känseln i olika delar av kroppen och förstod i princip ingenting när allt var klart", avslutade hon. 

"Maxinne vill normalisera mens"

Och nu har influensern återigen fått strålkastarljuset på sig. Det var under tisdagen som hon publicerade en bild som visar henne sittandes framför en spegel – klädd i en blodig trosa. 

"Min mens valde att komma en dag tidigare än beräknat. Det här resulterade i att jag blödde igenom mina trosor och byxor. En helt vanlig grej med att vara kvinna. Halva jordens befolkning blöder och ändå är det tabu att prata om. Låt oss fortsätta att normalisera det här. Jag har känt mig inspirerad av att se blod här på Instagram så här är mitt bidrag", skriver Maxinne.

Och kommentarsfältet – det blev sannerligen en blandad kompott...