Antonija Mandir
Antonija Mandir. - Foto: Instagram/Viaplay

Antonija Mandir förd akut till sjukhus

Det var under söndagen som Antonija Mandir, 25, åkte in akut till sjukhus efter att ha känt av en smärta i magen tillsammans med en okänd knöl vid naveln. Till en början trodde hon att det kunde vara navelbråck. Men hennes läkare trodde annorlunda.


Det var under söndagskvällen som influencern och entreprenören Antonija Mandir, 25, berättade för sina följare att hon känt av en aggressiv smärta i magen samt även upptäckt en liten bula som var placerad vid naveln. 

Det hela var i början misstänkt som ett navelbråck. 

Senare samma kväll fick hon åka akut in på sjukhuset.

– Dom sa att jag snabbt måste åka in och undersöka detta. Och går knölen inte att trycka tillbaka måste jag opereras, berättade Antonija. 

Mandir spenderade flera timmar på akuten

Det blev många timmar för Antonija på akuten men slutligen var det hennes tur. Mitt i natten blev hon undersökt av en läkare som sa att misstankarna om navelbråck svalnat och att det nu var tal om att det handlade om någonting annat. 

Antonija befinner sig i skrivande stund på sjukhus. Bildkälla: antonijamandir/Instagram

– Jag har blivit undersökt av en läkare nu och hon trodde inte att det var navelbråck. Hon tyckte att knölen kändes konstig. Så ja. Nu ska jag få en tid för ultraljud och närmare undersökning på vad det faktiskt kan vara. Jag frågade 'men vad kan det vara' och då svarade hon att hon inte helt visste, berättade Antonija. 

Hennes sista uppdatering från sjukhuset publicerades klockan 03.00. 

Vi håller tummar och tår för att allt ska ha gått bra. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!