Instagramstjärnan Janae Gagnier, 33, hittades mördad i sitt hem på söndagen.
Instagramstjärnan Janae Gagnier, 33, hittades mördad i sitt hem på söndagen. - Foto: Instagram/missmercedesmorr

Instagramstjärna misstänkt mördad – stalker kan ligga bakom

Instagramkändisen Janae Gagnier, 33, mer känd under namnet "Miss Mercedes Morr", hittades mördad i sitt hem i Texas på söndagen. Den man som misstänks ha strypt henne till döds påträffades avliden i samma bostad – och tros ha varit en stalker.


Det var på söndagen som 33-åriga Janae Gagnier, känd under namnet "Miss Mercedes Morr" på sociala medier, påträffades död i sitt hem i Richmond, Texas. 

I samma bostad hittades en 34-årig man som även han var avliden.

Janae Gagnier ströps till döds

Polisen kunde kort därpå konstatera att Gagnier sannolikt blivit mördad genom strypning. Detta medan mannen, som misstänks för mordet, tros ha tagit sitt eget liv efter dådet.

Misstänkte mördaren kan ha varit stalker

Trots att det inte fanns några tecken på inbrott i bostaden uppger polisen att Gagnier och den 34-årige mannen inte kände varandra.

– Vid denna tidpunkt i utredningen tror vi inte att det fanns någon relation mellan den misstänkte och offret, säger polisens presstalesperson, Lowell Neinast, till New York Post.

Enligt Gagniers familj rör det sig istället om en stalker som sökt upp 33-åringen i hennes hem. Det rapporterar den lokala tv-kanalen KHOU.

Systern: "Mitt hjärta är borta"

Gagnier, som hade 2,6 miljoner följare på Instagram, däribland artisterna Snoop Dogg, Cardi B och Megan Thee Stallion, sörjs nu av hängivna fans såväl som den nära familjen.

"Gårdagen var den värsta i mitt liv. Mitt hjärta är borta. Min själ är borta. Min älskling", skrev 34-åringens syster London Gagnier i ett inlägg på Instagram under måndagen. 

Kommentarsfältet under Gagniers senaste bild fylls samtidigt av kondoleanser.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!