Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Jessica Gow

Isabella Löwengrip "Han är en vidrig människa"

Isabella Löwengrip öppnar upp om livet i en frågestund på sin blogg.


Isabella Löwengrip, 30, har haft frågestund på bloggen och besvarar läsarnas frågor om gott och blandat. Hon öppnar upp om livet och svarar bland annat på frågor om nya pojkvännen Paul Sundvik, 53. På frågan om vad han har för styrkor och svagheter, svarar hon:

– Paul svaghet är att han är rörig. Han styrka är hans humor, trygghet, kreativitet och att han är klok. Han är en fantastisk förebild till mina barn. Han lär dom saker hela tiden och är väldigt lek:ig. Men det finns ändå en enorm trygghet för dom i honom.

Isabella avslöjar också att det var hon tog första steget men vill inte berätta något mer utan hänvisar till sin bok "ISABELLA", som bygger på hennes liv.

En läsare vill veta mer om vad paret bråkar om, och hur de brukar lösa det.

– Ingen av oss är speciellt bråkiga av oss så vi har aldrig bråkat. Småtjafsat har vi väl gjort men det handlar oftast om att jag är stressad för att komma iväg till tex flyget och Paul är långsam. Jag får vänta på honom jämt! Men jag har lärt mig att ljuga om tiden, jag säger alltid fel på en halvtimma. Då kommer vi i tid…

Någon som Isabella är inte nådig emot är USA:s förre president Donald Trump.

– Han är en vidrig människa, svarar Isabella, på frågan hon tycker om honom.

Isabella Löwengrip har barnen Gillis,7, och Sally ,6, från äktenskapet med Odd Spångberg, 33. Hon slog igenom med sin blogg 2005 och har startat flera företag efter det. 


Senaste nytt

Miniserie belyser filmstjärnans stora mörker

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

1 timme sedan
I helgen bekräftade Billie Eilish att hon har kommit ut, och att hon är en del av hbtq-gemenskapen, skriver TMZ.

Kiss gör som Abba – blir avatarer

idag 05:00
Rockbandet Kiss förvandlar sig som första amerikanska band till avatarer. Artistveteranerna tar det digitala klivet i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment Group, som också ligger bakom Abbas avatarturné "Abba the voyage".

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.