Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip. - Foto: TT/Nyhetsbyrån/Jessica Gow

Isabella Löwengrip "Han är en vidrig människa"

Isabella Löwengrip öppnar upp om livet i en frågestund på sin blogg.


Isabella Löwengrip, 30, har haft frågestund på bloggen och besvarar läsarnas frågor om gott och blandat. Hon öppnar upp om livet och svarar bland annat på frågor om nya pojkvännen Paul Sundvik, 53. På frågan om vad han har för styrkor och svagheter, svarar hon:

– Paul svaghet är att han är rörig. Han styrka är hans humor, trygghet, kreativitet och att han är klok. Han är en fantastisk förebild till mina barn. Han lär dom saker hela tiden och är väldigt lek:ig. Men det finns ändå en enorm trygghet för dom i honom.

Isabella avslöjar också att det var hon tog första steget men vill inte berätta något mer utan hänvisar till sin bok "ISABELLA", som bygger på hennes liv.

En läsare vill veta mer om vad paret bråkar om, och hur de brukar lösa det.

– Ingen av oss är speciellt bråkiga av oss så vi har aldrig bråkat. Småtjafsat har vi väl gjort men det handlar oftast om att jag är stressad för att komma iväg till tex flyget och Paul är långsam. Jag får vänta på honom jämt! Men jag har lärt mig att ljuga om tiden, jag säger alltid fel på en halvtimma. Då kommer vi i tid…

Någon som Isabella är inte nådig emot är USA:s förre president Donald Trump.

– Han är en vidrig människa, svarar Isabella, på frågan hon tycker om honom.

Isabella Löwengrip har barnen Gillis,7, och Sally ,6, från äktenskapet med Odd Spångberg, 33. Hon slog igenom med sin blogg 2005 och har startat flera företag efter det. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

1 timme sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

2 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.