Måndag 20 Sep
Stockholm

Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten har ingen kontakt – nu berättar hon varför

Mikael Hollsten
Mikael Hollsten kommer inte att synas i nästa säsong. Foto: TV4

Efter Biggest Loser så har coacherna Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten ingen kontakt. Enligt henne bröts den av en väldigt specifik anledning.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under de senaste åren har tittarna fått följa coacherna Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten i sin jakt på att ge deltagarna i Biggest Loser nya liv. 

Genom blod. svett och tårar har deltagarna kämpar sig igenom säsonger, avsnitt och träningspass med båda profilerna som stöttepelare. 

Biggest Loser är en riktig tittarsuccé. Bildkälla: TV4

Men i nästa säsong kommer Hollsten inte att närvara. Detta efter beslut från produktionens sida. 

I samband med nedskärningen bröts även Pischas och Hollstens privata kontakt. I en intervju med HÄNT berättar hon nu varför. 

Pischa:"Det är tråkigt"

Strindstedt säger att hon anser att det hela är väldigt tråkigt med tanke på att profilerna var ett väldigt bra team. Hon menar även att det hela ska ha varit ett beslut från Hollstens sida. 

– Vi har ingen kontakt idag vilket är tråkigt med tanke på att vi var ett bra team. Varför han valt att inte ha fortsatt kontakt med mig är ett beslut han tog i samband med sitt avslut som coach i programmet.. Att han fick pausa sitt uppdrag i Biggest Loser har inget med mig att göra, beslutet togs av högre makter och det kan jag inte påverka på något sätt, berättade Pischa för Hänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela