Söndag 24 Okt
Stockholm

Louie Martis ord till Magnus Hedman: "Se till att göra det"

Magdalena Graaf
Magnus Hedman och Loui Marti interagerar på nätet. Foto: Stella Pictures/Instagram

Magdalena Graaf valde nyligen att skriva ett väldigt ärligt och öppet blogginlägg om sitt mående. Och två stycken som då började prata med varandra – det var exet Magnus Hedman och pojkvännen Louie Marti.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var i mitten av maj förra året som entrepreprenören Magdalena Graaf, 46, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 46. 

Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Magdalena Graaf: "Jag upptäckte att Filip..."

Några månader efter separationen valde Magdalena Graaf att berätta lite närmare om varför förhållandet fått ett så abrupt slut. Enligt henne hade nämligen Filip ägnat en hel del av sin vakna tid vid sin telefon. 

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, berättade hon i en stor intervju med tidningen Amelia.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures.

Men Magdalena Graaf gick inte omkring länge och deppade över det.

Idag har hon nämligen hittat kärleken i skådespelaren och kocken Louie Marti, 43, och flitigt uppdaterar hon sin Instagram med inlägg som ger följarna en inblick i parets romantiska vardag. 

Louie Martis ord till Magnus Hedman

Någon som Magdalena Graaf idag har en väldigt fin relation med är exmaken Magnus Hedman, 48. Hedman var själv nyligen med om en jobbig separation från tidigare flickvännen Karin Ahl, 35.

Magnus och Karin gick skilda vägar efter 6 år tillsammans

Magnus berättade efter separationen att han och Karin idag är vänner men att de helt enkelt inte fick relationen att hålla. 

Men vad kan då vara bättre än lite uppmuntran?

På sociala medier kan man nu se att Magnus och Louie har en väldigt broderlig jargong där de kommenterar varandras inlägg och bjuder in varandra på besök. 


Efter att Magnus kommenterat hjärtan och eldlågor på Magdalena Graafs senaste bild valde Louie att skjuta in en liten vänlig inbjudan. 

Fint!

Kommentera
Kopiera länk
Dela