Tisdag 26 Okt
Stockholm

Videon visar Pernilla Wahlgrens nya skada – får hjälp av Christian Bauer

Pernilla Wahlgren
Pernilla har råkat ut för en ny skada. Foto: pernillawahlgren/Instagram

Pernilla Wahlgren har lyckats skada sig – igen! Detta visar hon upp i en ny video på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Livet rullar sannerligen på för Pernilla Wahlgren, 52. 

Utöver att hon är högaktuell med Wahlgrens värld så har hon nu även gått ut med att hon och hennes show-kollegor kommer att ge sig ut på en ny turné. 

Men då Pernilla är en kvinna med många järn i elden så stannar det inte där. Hon och vännen Sofia Wistam driver även en av landets största poddar "Wahlgren och Wistam" där de diskuterar allt mellan himmel och jord.


Men det är inte bara Pernillas karriär som blomstrar – utan även hennes kärleksliv. Och det lever hon minsann ut till fullo. 

När dottern Bianca Ingrosso gästade podcasten "Två meter dumheter" avslöjade hon att Pernilla dök upp på semestern med spår som antydde att hon och Bauer sannerligen njutit av nykärlekens alla ting. 

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures

– Hon flög ju bort till oss i Marbella och dök upp med och köttsår på sina knän eter att ha spenderat en helg med sin nya kille. Jag ba "men gud mamma har du ramlat", hon ba "nej inte direkt tihi". Hon har ju med andra ord.. sexat sönder sina knän, berättade Bianca. 

Efter att Nyheter24 skrev om händelsen var det en person som skrev ett handskrivet brev till Pernilla där hen tyckte det hela var osmakligt. Detta berättade hon om i veckans podd. 

Brevet som hade inletts med beröm fick plötsligt en tvär vändning. 

 – Men nu!! Kommer klagomål. Du har äntligen träffat en man du trivs med (roligt). Men för fan Pernilla, hur står det till i hjärnkontoret på er? Efter en helg tillsammans så fick du en sexskada, detta stod i tidningen. Och ni tycker det var okej?? Jävla puckon båda två. Har ni ingen skam i kroppen alls?, berättar hon. 

Pernilla skadar sig igen

Efter att ha återhämtat sig från sexskadan har nu Pernilla skadat sig igen. Men denna gång var det inte i samband med hanky panky. Det hela ägde rum under en repetition inför hennes nya show. Hon hade då ramlat och skadat svanskotan – men som tur var hade hon kärleken Bauer som kom till undsättning med lite massage.  

Pernilla fick lite välbehövlig massage av Christian Bauer. Bildkälla: namaste_by_emilia/Instagram

Det var vännen Emilia Löf Karlsson som fångade det gulliga tillfället på film. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela