Söndag 24 Okt
Stockholm

Bianca Ingrosso avslöjar: Han är killen jag kysste i vloggen

Vem är killen som Bianca Ingrosso kysser i sin vlogg?
Vem är killen som Bianca Ingrosso kysser i sin vlogg?. Foto: Instagram/biancaingrosso och Youtube/Bianca Ingrosso

Det var i Biancas vlogg som hon plötsligt sågs kyssa en kille som inte var pojkvännen Phillipe Cohen – något som fått många att reagera. Nu avslöjar influencern vem den mystiska killen egentligen är.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencern, tv-profilen och entreprenören Bianca Ingrosso, är ständigt aktuell och omskriven.

Är det inte den välsedda realityserien "Wahlgrens värld" som sätter 26-åringen på tapeten, så är det rekordlånga köer till hennes smink- eller klädkollektioner.

Bianca Ingrosso och relationen med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso är dessutom riktigt bjussig när det kommer till hennes kärleksliv och genom åren har det därför rapporterats friskt om hennes stormiga relation med Phillipe Cohen, 27.

Totalt har paret gjort slut sju gånger, men i skrivande stund är de i en relation, även om Phillipe letar efter en egen lägenhet – något som Nyheter24 tidigare rapporterat om

Bianca och Phillipe. Foto: Instagram/biancaingrosso

– Jag är ju inte så himla mycket för att man måste bo ihop, förklarade Bianca i ett avsnitt av Wahlgrens värld och fortsatte:

– Jag är i väldigt behov av egentid.

Bianca Ingrosso kysste annan kille på kräftskiva

Eftersom Bianca och Phillipe just nu är ett par var det många som reagerade på en av Biancas senaste vloggar. Hon syns nämligen, på en minst sagt blöt kräftskiva uppstyrd av influencern Lovisa "Lojsan" Wallin, 28, kyssa en helt annan kille.

Kyssen som väckt frågor. Skärmavbild: Youtube/Bianca Ingrosso

– Ni kan hångla nu, säger Klara "TanbyKlara" Elvgren, 30, innan Biancas läppar möter killens och bilden censureras i vloggen.

Avslöjar att killen är Ludvig Tungården

Nu avslöjar Bianca Ingrosso vem det är hon kysser i vloggen och det är ingen mindre än Ludvig Tungården, 21. 

– Det är en av mina bästa killkompisar som är gay, berättar Bianca för Hänt.

Tycker du att Ludvig ser bekant ut? Det är inte så konstigt. Han har synts en hel del på Lovisa Worges Instagram, och är dessutom lillebror till kläddesignern Petra Tungården, 33.

Kommentera
Kopiera länk
Dela