Torsdag 21 Okt
Stockholm

Louie Martis pengar – så mycket tjänar Magdalena Graafs pojkvän

Louie Marti både skådespelar, bygger, föreläser och hyr ut eventlokal. Syns det på kontot, mån tro?
Louie Marti både skådespelar, bygger, föreläser och hyr ut eventlokal. Syns det på kontot, mån tro?. Foto: Instagram/graafmagdalena

Magdalena Graaf och Louie Marti blev ett par i våras och har varit oskiljaktiga sedan dess. Är du nyfiken på hur det går för pojkvännen på den ekonomiska fronten? Det har Nyheter24 tagit reda på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Magdalena Graaf, 45, är upp över öronen förälskad i pojkvännen Louie Marti, 43, och har beskrivit honom som både underbar, klok och kärleksfull.

I somras ville paret ge varandra en riktigt kärleksfull gåva och bestämde sig för att tatuera in en varsin tatuering tillägnad den andre.

Men det fanns ett litet problem, Louie Martis kärlekstatuering till Magdalena Graaf blev felstavad. Mer om det kan du läsa här.

Foto: Instagram/graafmagdalena

Louie Marti är en mångsysslare

Magdalena Graaf skyllde misstaget på pojkvännens dyslexi. Och kanske är inte stavning hans grej riktigt, men hur ser det ut på pengafronten? 

Bättre, visar det sig.

Louie Marti är en riktig mångsysslare som både skådespelar, bygger, föreläser och hyr ut bostaden Bergby gård för event och fest.

Under inkomståret 2020 hade han i en fastställd förvärvsinkomst på 99 000 kronor. Fördelat lika över årets alla månader ger det honom en månadslön på 8 250 kronor.

Louie Marti sitter med i en bolagsstyrelse

Louie Marti sitter även med i styrelsen i ett bolag som omsatte 515 000 kronor under 2020. 

Totalt har företaget, som sysslar med uthyrning av skådespelare, tillgångar på omkring 1,3 miljoner. 

Inte illa!

Kommentera
Kopiera länk
Dela