Louie Marti
Magdalena Graaf fick sig en kärlekstatuering. - Foto: Naina Helén Jåma / TT/Stella Pictures

Louie Marti gjorde kärlekstatuering till Magdalena Graaf – och den är felstavad

Magdalena Graaf och Louie Marti bestämde sig för att göra kärlekstatueringar. Problemet var bara att hans blev felstavad. Men det ansåg Magdalena endast var "Charmigt".


Magdalena Graaf45, är kär och galen vilket minst sagt syns på hennes Instagram. 

Nya kärleken är ingen mindre än skådespelaren Louie Marti, 43. Anledningen till att många känner igen Maggans nya flamma är för att han synts i bland annat "Gåsmamman", "Beck" och "Tunna blå linjen".

Louie har tidigare varit medlem i motorcykelklubben Hells Angels, och när han nyligen gästade Bathina Philipsons podcast berättade han mer om avhoppet.

Marti lämnade Hells Angels för att han enligt honom själv inte accepterades i filmbranschen på grund av sitt samröre med klubben. Bathina frågade hur han bar sig åt för att lämna klubben efter att ha varit med i 10 år.

Louie Marti. Bildkälla: Stella Pictures

Magdalena Graaf myser omkring i husvagn

I skrivande stund njuter Magdalena Graaf och Louie av sol, semester och varandra. Under söndagen berättade Magdalena på sin story att paret gått och köpt sig en husvagn. 

– Det är en av de lyckligaste dagarna i vårt liv, sa Magdalena Graaf.

– Det krävdes en husvagn för att hon skulle bli glad, skrattade Louie.

Men detta är inte det enda romantiska turturduvorna haft för sig. 

Nyligen valde de nämligen att göra varsin kärlekstatuering också. Men någonting som följarna snabbt var framme och påpekade – det var att Louies tatuering var felstavad. 

Texten löd "Property off" istället för "Property of". Bildkälla: Bloggbevakning.se
"Min man har dyslexi, en del av charmen". Bildkälla: Bloggbevakning.se

Magdalena Graaf: "En del av charmen"

Magdalena Graaf svarade dock att felstavet var en del av charmen då Louie har dyslexi. 

Hur Magdalenas tatuering ser ut framgick aldrig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.