Stockholm

Hanna Friberg svarar på kritiken efter lättklädda dagsfesten

Det var i helgen som Hanna Friberg och hennes vänner slog klackarna i taket för att fira hennes födelsedag. Festen genererade reaktioner som fick sociala medier att koka. Men nu har Hanna valt att svara på det hela.


Läs mer

Det var under helgen som influencern och entreprenören Hanna Friberg, 27, anordnade en underklädesfest på Hotel Kung Carl i Stockholm. På inbjudningslistan stod en rad andra influencers och nära vänner till Hanna. 

Hanna själv hade valt att klä sig i en nätbody med tillhörande svarta änglavingar. Under hennes bilder haglade de hyllande kommentarerna från vänner och följare som tyckte att Hanna var snyggare än någonsin. 

Men det var även några följare som uppmärksammade en annan sak – nämligen att änglavingarna var upp och ned. Det skulle dock komma att bli det minsta problemet vissa av följarna ansåg att det fanns med temat på festen. 

Hannas födelsedagsoutfit. Bildkälla: hannafriberg/Instagram

Några menade att temat var sexistiskt och inte hörde hemma på en fest 2021 med tanke på stormandet kring företaget Victorias Secret som varit. Ett av inläggen som lyfte det hela har flera hundratals likes på Twitter nu. 

En Twitteranvändare valde att lyfta det hela. Bildkälla: Twitter

Men Hanna valde snabbt att svara på kritiken och vände på pannkakan med argumentet att man 2021 inte bör kommentera hur kvinnor väljer att klä sig. 

Hon skrev även ut att de uppochned-vända vingarna var ett medvetet val. 

Nu stöttas hon av sina vänner och följare. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.