Torsdag 21 Okt
Stockholm

Danny Saucedo: "Därför kallade jag Molly för korven under vår relation"

Molly Sandén
Danny och Molly var tidigare tillsammans. Foto: Stella Pictures

Det var under tisdagmorgonen som Danny Saucedo gästade Gry Forssell med Vänner på Mix Megapol. I studion berättade Danny bland annat om varför han kallar sitt ex Molly Sandén för korven.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Den 1 mars 2019 stod det klart att förhållandet mellan artisterna Molly Sandén, 28, och Danny Saucedo, 35, var över. Molly bekräftade uppbrottet i en intervju med Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon tidigare i ”Gry Forssell med vänner”.

Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut för nästan exakt ett år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.

Danny och Molly blev ihop år 2012. Danny friade till Molly år 2016. Men i mars bröt de alltså förlovningen och ställde in bröllopet.

Sedan dess har profilerna gått vidare på varsitt håll och idag är Molly tillsammans musikern David Larson och Danny med flickvännen Anna Eriksson

Trots att både Molly och Danny gått vidare med sina liv så hindrar det fortfarande inte folk från att fråga om relationen i intervjuer. 

"Kallade Molly för..."

Den här gången var det nämligen Dannys tur att gästa Gry Forssell med Vänner. Där valde han att avslöja vilket smeknamn han brukade använda på Molly under tiden de var tillsammans. 

– Du, jag hörde att du använde ett väldigt speciellt smeknamn på ditt ex, får man fråga om det, frågade en i radiogänget. 

– Det finns en polsk korv som heter kolbasz. Den är kryddig, den är fyllig... och ja, go. Så man kan säga att Molly var som en... ja men som en kolbasz. Jag äter ju inte ens korv så det är ju verkligen jättekonstigt, men ja, Molly, du är en korv, säger Danny i klippet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela