Bianca Ingrosso
Bianca delade med sig av en bild på Instagram. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Följarna i chock efter Bianca Ingrossos bild: "Säg inte att jag är..."

Bianca Ingrosso är en av landets hetaste potatisar vilket företagen där ute sannerligen förstått. Detta gör henne minst sagt attraktiv för företagen som mer än gärna skickar grejer till henne.


Influencerprofilen Bianca Ingrosso, 26, har många strängar på sin lyra. Hon är tv-profil, Youtubestjärna, sminkentreprenör och har nyligen även klivit in i företaget Ani Who AB. 

Ingrosso har under de senaste åren blivit en av landets kändaste kvinnor och företagen fullkomligt drar i henne. Det har in sin tur gjort att hon fått sin beskärda del av utskick. Detta då företagen febrilt sitter och hoppas på att Bianca ska använda deras produkter och på så sätt få reklam. 

Bianca Ingrosso får en hel del bud. Bildkälla: Instagram/Stella Pictures

Men nyligen var det dags för utrensning vilket Bianca valde att dela med sig av. Och det hela gav följarna en smärre chock. 

Under loppet av några timmar hade Bianca samlat ihop en del av kläderna som fick åka med under utrensningen.

"Säg inte att jag inte är bra på att resa ur min garderob under loppet av fem timmar". 

"Och det finns tio säckar till", lade hon till. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Burman får Bonnier-stipendium

Sofia Jannok kan få novellpris

En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

1 timme sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

2 timmar sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.