Onsdag 20 Okt
Stockholm

Antonija Mandir får fråga om Oliver och Jack – vägrar svara

Antonija intervjuades av Martin Björk.
Antonija intervjuades av Martin Björk. Foto:

Antonija Mandir gästade nyligen Martin Björks Youtubeshow "Intimt med Björken". Hon delade då med sig av en hel del smaskiga hemligheter – men det fanns en sak som hon inte ville svara på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Antonija Mandir och Oliver Hunt är upp över öronen förälskade – vilket de tydligt visar upp på sina sociala medier. Profilerna har på respektive Instagram berättat för sina följare hur de känner för varandra – men trots sina starka känslor har de valt att inte sätta en stämpel på relationen. 

Enligt följarnas spekulationer så avvaktar dom i respekt mot Olivers Ex-flickvän Denise Desmond som han även har dottern Leona med. 

Denise hävdar att hon och Antonija varit närmare vänner än hur Antonija fått det att framstå. Bildkälla: Instagram

Denise reagerade starkt på att Oliver och Antonija började dejta då hon ansåg att hon och Mandir var nära vänner och att det därför varit respektlöst att de smusslat med det hela. 

En annan som var med i karusellen var Antonijas ex-pojkvän Jack Stengel-Dahl som tidigare umgåtts i samma sällskap som Oliver. 

Många av Antonijas följare ansåg att "hon gick vidare väldigt snabbt" efter att ha dumpat Jack. Men under en frågestund valde hon därför att svara ärligt på en fråga hon fick. Nämligen om Jack varit otrogen mot henne. 

"Helt ärligt så vet jag inte, sa hon då"

Hon berättade även att hon under det sista halvåret hade påbörjat sin berabetning kring relationen och att hon mer och mer kände att det var dags att göra slut. 

Antonija Mandir: "Fy vilken taskig fråga"

Livet har minst sagt rullat på och Antonija och Jack har gått vidare på olika håll. Men titt som tätt händer det att de får frågor om varandra – senast var det när Antonija Mandir gästade Martin Björks Youtubeshow "Intimt med Björken". 

Björk och Mandir kommer in på hennes, Olivers och Jacks relation till varandra. 

– Om jag säger stackars Jack, vad säger du då?, frågar Martin. 

– Rätt åt honom, svarar Antonija. 

– Är du en powerkvinna i sängen?, frågar Martin. 

Antonija Mandir gästade Martin Björk. Bildkälla: Youtube

– Ja men det skulle jag säga. Oliver har ju aldrig klagat om man säger så, säger Antonija. 

– Det är även många som undrar vem som är bäst? Jack eller Oliver. 

– Nej men är det sant? Fyfan vad äckligt. Det är ju du som skrivit denna fråga med stora bokstäver, det är ju inga som undrat. 

– Det är ju svårt för dig att svara något annat än din nuvarandra men sist du var här sa du ju att Jack var riktigt grym. Men varför tittar du på mig så där?, säger Martin. 

– För att det är en så extremt taskig fråga, svarar Antonija. 

– Du behöver inte svara, säger Martin. 

– Jag kan säga så här – jag och Oliver har ett väldigt hett och bra sexliv, avslutar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela