Lördag 27 Nov
Stockholm

Alexander Pärleros om Idas Wargs dramatiska förlossning: "Läkaren vägrade"

"Mitt i allt så vägrar doktorn fortsätta hjälpa henne när hon ska föda våran dotter", skriver Alexander Pärleros på Instagram
"Mitt i allt så vägrar doktorn fortsätta hjälpa henne när hon ska föda våran dotter", skriver Alexander Pärleros på Instagram. Foto: Stella Pictures/Malin Hoelstad/SvD/TT

I helgen välkomnade Ida Warg och Alexander Pärleros sitt andra barn till världen – men det var allt annat än smärtfritt. På Instagram öppnar Alexander upp om den dramatiska förlossningen, som präglades av både försäkringstjafs och stort lidande.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under söndagsförmiddagen nåddes vi av den glada nyheten att Ida Warg34, och Alexander Pärleros36, blivit föräldrar för andra gången.

Paret bor i soliga Marbella och har sonen Elvis sedan tidigare. Nu har de fått en liten dotter, vars namn fortfarande inte offentliggjorts.

Foto: Stella Pictures

Alexander Pärleros: "Skämtar du eller?"

Men när det var dags för familjen att välkomna den nya familjemedlemmen blev saker och ting väldigt dramatiska. 

På sin Instagram har Alexander gått ut med ett långt inlägg där han beskriver Idas "brutala förlossning", som präglades av både försäkringstjafs och stor smärta.

"Vi var inne på sjukhuset i Marbella, Ida mådde riktigt dåligt och mitt i allt så vägrar doktorn att fortsätta att hjälpa henne när hon ska föda våran dotter… Varför? Försäkring gällde inte?! SKÄMTAR DU ELLER?", skriver Alexander i det upprörda inlägget.

"Gråt blandat med skrik"

Alexander Pärleros skriver att han blev utslängd från rummet där Ida låg och tvingades kasta sig på luren för att medla med sjukhuset och försäkringsbolaget.

Först när han gick med på att betala 30 000 kronor kunde läkarna fortsätta förlösa Ida.

"Sen var förlossningen extremt tuff och jag har aldrig någonsin sett en människa lida så mycket i hela mitt liv. Gråt blandat med skrik. Var så hemskt", skriver Alexander på Instagram.

Kommentera
Kopiera länk
Dela