Lördag 27 Nov
Stockholm

Alice Stenlöf bryter ihop – innan festkvällen på Spy Bar: "Jag behöver hjälp"

"Nu kommer jag börja gråta", säger Alice i sin senaste vlogg
"Nu kommer jag börja gråta", säger Alice i sin senaste vlogg. Foto: Youtube

"Fan, vad jag förstör för mig själv", säger en tårögd Alice i sin senaste vlogg. Inför ett middagsevent tar hennes sociala ångest över och hon bestämmer sig för att berätta för följarna hur saker och ting egentligen ligger till.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influensern Alice Stenlöf, 25, lever ett fartfyllt liv i centrala Stockholm, med mycket vänner, shopping och festkvällar. 

Men lyx och flärd gör en inte alltid lycklig, och det berättar Alice öppenhjärtligt om i sin senaste vlogg.

Inför ett middagsevent med sina vänner bryter hon nämligen ihop av social ångest. 

– Det här är varför jag hatar att fylla år och hålla i saker, för jag får sån social ångest av att hålla i grejer, jag vet inte vad som är grejen, säger Alice med tårar i ögonen och fortsätter:

– Fan, vad jag förstör för mig själv.

Foto: Youtube

Alice Stenlöf: "Jag kommer börja gråta nu"

Att vara gäst på en tilltställning ger inte Alice alls samma stress. Men när hon själv är värdinna tar känslorna över, även om gästerna bara är hennes nära vänner.

– Jag kommer börja gråta nu. Det är som är tanken ikväll är att vi ska fira att A-dsgn är ett år, att vi äntligen kan fira det för att restriktionerna har släppt. Så det är bara en kväll för att fira A-dsgn med mina vänner och gå ut, säger Alice i vloggen.

Ibland funderar hon varför hon planerar saker hon vet att hon kommer få så mycket social ångest inför. Samtidigt känner hon sig alltid väldigt stolt över sig själv efteråt.

Och det är minst sagt en glad och lättad Alice som senare i vloggen berättar att allt gått bra och att sällskapet snart skulle röra sig mot nattklubben "Spy bar".

Hit kan du vända dig om du lider av ångest

Lider du av psykisk ohälsa och behöver hjälp? På 1177:s hemsida kan du läsa mer om hur du går tillväga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela