Den fjärde säsongen av Bonusfamiljen hade premiär måndagen 25 oktober
Den fjärde säsongen av Bonusfamiljen hade premiär måndagen 25 oktober - Foto: Jonas Ekströmer/Stefan Jerrevång/Claudio Bresciani/TT

Hela listan: Här är personen med högst lön i Bonusfamiljen

Den hektiska, men ack så omtyckta vardagen i Bonusfamiljen är tillbaka med en fjärde säsong. Men den stora frågan kvarstår – syns succén på lönekontot? Det tog Nyheter24 reda på.


Den nya, fjärde säsongen av tittarsuccén "Bonusfamiljen" är igång. Här bjuds tittarna in i Lisa, Patrik, Martin, Katjas hektiska vardag full av barn och bonusbarn.

Och den som inte läst på i förväg blev nog smått förvirrad när den slog på tv:en i måndags och insåg att Petra Mede inte längre spelar rollen som Katja. 

Nej, istället är det skådespelerskan Emma Peters som axlat rollen. Mer om bytet, och varför Mede plötsligt lämnade produktionen, kan du läsa här.

Vem har högst lön i Bonusfamiljen?

Att Bonusfamiljen tagit svenska tv-tittarna med storm, det råder det inga tvivel om. Men den stora frågan kvarstår – syns det på huvudrollsinnehavarnas konton?

Av Erik "Jerka" Johansson, Vera Vitali, Marianne Mörck, Fredrik Hallgren och Emma Peters är det flera som är aktiva i bolag. Men Nyheter24 har fokuserat på vem av dem som plockade ut mest i lön 2020 – i rangordning.

Vera Vitali. Foto: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT

5. Så mycket pengar tjänar Vera Vitali

Vera Vitali, 40, spelar rollen som Lisa i Bonusfamiljen.

Under inkomståret 2020 hade hon en fastställd förvärvsinkomst på 424 000 kronor. Fördelat lika över årets alla månader ger det henne en månadslön på 35 333 kronor. 

Erik "Jerka" Johansson. Foto: Janerik Henriksson/TT

4. Så mycket pengar tjänar Erik Johansson

Erik Johansson, 42, spelar rollen som Patrik, man till Lisa, i Bonusfamiljen.

Under inkomståret 2020 hade han en fastställd förvärvsinkomst på 527 000 kronor, vilket ger en månadslön på 43 916 kronor.

Emma Peters. Foto: Claudio Bresciani/TT

3. Så mycket pengar tjänar Emma Peters

Nytillskottet Emma Peters, 43, är alltså Petra Medes efterträdare i rollen som Katja, exfru till Patrik. 

Under inkomståret 2020 hade hon en fastställd förvärvsinkomst på 575 700 kronor. Fördelat lika på tolv ger det henne en månadslön på 47 975 kronor.

Fredrik Hallgren. Foto: Claudio Bresciani/TT

2. Så mycket pengar tjänar Fredrik Hallgren

I rollen som Martin har vi Fredrik Hallgren, 47 – Lisas före detta make.

Under inkomståret 2020 hade han en fastställd förvärvsinkomst på 838 900 kronor, vilket ger en månadslön på 69 908 kronor. 

Marianne Mörck. Foto: Stefan Jerrevång/TT

1. Så mycket pengar tjänar Marianne Mörck

Martins älskvärda, men kanske lite för involverande mamma heter Birgitta – och spelas av den ack så folkkära skådespelerskan Marianne Mörck.

Under inkomståret 2020 hade hon en fastställd förvärvsinkomst på imponerande 1 816 200 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

1 timme sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

1 timme sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.