Zayn Gigi
Zayn Malik anklagas för att ha knuffat Gigi Hadids mamma. - Foto: Evan Agostini/TT & Andy Kropa/TT.

Zayn Malik döms – anklagas för våld mot svärmor

Artisten Zayn Malik döms nu till ett års villkorlig dom för att ha knuffat sin svärmor Yolanda Hadid. Han accepterar straffet, men nekar till anklagelserna.


I september 2020 blev supermodellen Gigi Hadid, 26, och artisten Zayn Malik, 28, föräldrar till en dotter – som fick namnet Khai.

Paret började först dejta 2015 och har sedan dess gått fram och tillbaka mellan att vara tillsammans och göra slut. 

Men nu bekräftar flera källor till People att paret har gått skilda vägar. Detta efter en incident mellan Zayn och Gigis mamma Yolanda Hadid, 57, känd från "Real Housewives of Beverly Hills". 

Yolanda är mamma till Gigi och Bella Hadid. Bildkälla: Charles Sykes/TT.

Knuffade in svärmor i byrå 

Enligt TMZ ska Zayn ha knuffat sin svärmor Yolanda in i en byrå, "svurit upprepande" och sagt åt henne att lämna hans dotter ifred, enligt domstolshandlingar. 

Han ska även ha försökt slåss med en säkerhetsvakt, enligt AP

Den forna One Direction-medlemmen nekar dock till alla anklagelser, men han accepterar sitt straff på ett års villkorlig dom. Han ska även ta tag i sina aggressionsproblem. 

"Försöker skydda min dotter"

Twitter skriver Zayn att han vill vara en privatperson och att hans dotter ska växa upp i en trygg atmosfär. 

”I ett försök att skydda min dotter har jag gått med på att inte bestrida anklagelserna som kommer efter en argumentation jag hade med en av min partners familjemedlemmar som kom in i vårt hem efter att min partner hade varit borta i flera veckor”, skriver han. 

Eskalerande narkotikabruk 

Zayn ska nu även ha dumpats av sitt skivbolag RCA då flera personer ska ha varit oroliga över hans "eskalerande narkotikabruk". 

Källor nära artisten säger till The Sun att Zayn röker "extremt stark cannabis" och att många har försökt hjälpa honom in på rätt spår, utan framgång. 

Zayn Malik. Bildkälla: Rich Fury/TT.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.