Madonnas bild skapar kaos hos fansen: "Vad har hänt"?

Ikonen Madonna, 64, skapar ordentligt med reaktioner på sin senaste Instagrambild. Anledningen? Följarna känner inte igen henne.


Madonna, 63, är ett stort fan av både fillers och botox. Genom åren har hon genomgått flera ansiktslyft, ögonlockslyft och näsoperationer. Tidigare förra året visade hon dessutom upp resultatet efter sin rumpförstoring.

Många av hennes bilder är ibland så pass filtrade att fansen knappt känner igen henne – vilket de inte drar sig för att säga i kommentarsfälten. Och i veckan väckte hon återigen uppmärksamhet för sitt utseende.

I Madonnas kommentarsfält: "Vem är det där?"

Den senaste bilden publicerades för några dagar sedan och visar upp Madonna poserandes under en fotografering där meningen var att återskapa Marilyn Monroes sista timmar i livet.


Och reaktionerna lät sig inte väntas på. Men det var inte temat som fick fansen att se rött utan Madonnas utseende. 

Några av kommentarerna lyder: 

"Så mycket photoshop"

"Dessa bilder gör mig så ledsen"

"Nofilter..."

"Jag menar inte att hata för jag älskar verkligen Madonna men jag saknar hennes riktiga ansikte. Nu liknar hon någon jag inte känner igen"

Hon har ännu inte svarat på fansens kritik. 

Så här ser Madonnas 25-åriga dotter Lourdes Leon ut idag

Men Madonna har inte bara haft en kometkarriär. Hon har även hunnit skaffa sig en rad barn: Lourdes Leon, Rocco Ritchie, David Banda, Stelle Ciccone, Estere Ciccone och Mercy James.

Lourdes var resultatet av en het fling mellan Madonna och hennes personliga tränare, Carlos Leon och många minns henne som en liten knodd när hon var med på röda mattan. 

Carlos Leon och Madonna. Bildkälla: Stella Pictures

Men tiden går som vi alla vet i en rasslande fart och idag är deras kärleksbarn hela 25 år! 

Lourdes pluggar mode och är en modell. Precis som sin mamma kan hon såklart sjunga, skriver The Things

Bildkälla: Stella Pictures
Bildkälla: Stella Pictures
Bildkälla: Stella Pictures

Äpplet faller inte långt från trädet!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?