Nu är Alice Stenlöf kär

I sin senaste vlogg kommer influensern Alice Stenlöf med raka besked – hon är kär. Men det är lite mer invecklat än så...


I september 2020 bekräftade Alice Stenlöf, 25, att hon och rapparen Jireel Lavia Pereira, 21, var ett par. Under hösten och vintern fick följarna hänga med det kärleksfulla paret i vloggar och på Instagram. 

Men den spirande kärleken blev inte så långvarig för paret. 

Redan i februari i år gick Jireel ut med nyheten som följarna redan haft på känn – att han och Alice inte längre var ett par. Här kan du läsa det känslosamma inlägget.

Foto: Instagram/alicestenlof

Alice och Jireel smygfilmades på Grönan

Därför blev följarna riktigt överraskade när Alice och Jireel fångades på bild tillsammans i augusti. I ett smygfilmat videoklipp ses de strosa på nöjesparken Gröna Lund, sida vid sida. 

Klippet fick följarna att undra – har exen återförenats? Här kan du se den omtalade videon.

En stor förändring i Alice Stenlöfs liv

I sin senaste vlogg bestämmer sig Alice Stenlöf för att ventilera ett par saker med följarna. 

En av dem gäller hennes vän, assistent och högra hand Lucas Armando Feola24, och en stor förändring som hänt i bägge deras liv.

Alice droppar nämligen bomben att Lucas inte längre jobbar kvar på sin position.

– Sanningen är att han har slutat jobba med mig. Och det är för att han har fått ett jobberbjudande han inte kunde tacka nej till, säger Alice i vloggen.

Foto: Youtube/alicestenlof

Alice Stenlöf: "Jag är kär"

Hon går snabbt vidare i vloggen och väljer att besvara en fråga om hennes kärleksliv. 

"Hur går det egentligen?", frågar en följare.

– Det är en väldigt bra fråga, för det undrar jag med, säger Alice i vloggen och fortsätter:

– Jag är kär. Men jag är också i en period där jag fokuserar väldigt mycket på mig själv och vad jag behöver för att må bra, för att utvecklas. 

Om det är expojkvännen Jireel eller någon annan flamma hon är kär i, det framgår inte i videon.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.