Bilden på unga Pernilla Wahlgren får fansen att häpna: "OMG"

När Pernilla Wahlgren la upp en bild på henne, hennes pappa och farfar på Instagram fick följarna en rejäl chock. Anledningen? Hon var ruggigt lik ett av sina fyra barn.


Det är full rulle för Pernilla Wahlgren, 53 – som jonglerar mammalivet med både scenshow, podcast och realityprogram.

I veckans avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla att hon nyligen fick avnjuta en ledig lördagskväll tillsammans med kärleken Christian Bauer. Det hör inte till vanligheterna i hennes hektiska turnéliv, och uppskattades av dem båda två.

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren: "Tre generationer på scen"

Och att vara iväg på turné är ju inget nytt för Pernilla Wahlgren. Ända sedan hon var liten har hon medverkat i olika produktioner och teateruppsättningar. 

På Instagram delar hon med sig av en bild på sin pappa, farfar och henne själv som liten. Bilden är tagen i samband med att alla tre medverkade i en uppsättning av Pippi. 

Pernilla spelade Annika, pappa Hans Wahlgren spelade polisen Klang och farfar Ivar Wahlgren spelade cirkusdirektören.

"Jag ser bara..."

"Tre generationer Wahlgren på samma scen", skriver Pernilla i bildtexten – men det är inte sammanträffandet som gör följarna förbluffade.

Nej, det många i kommentarsfältet har reagerat på är hur slående lik Pernilla är sonen Benjamin Ingrosso, när han var i samma ålder.

"Jag ser bara Benjamin i dig där", skriver en följare.

"OMG är det Benjamin? Vet att det inte är det men kolla så lik", skriver en annan.

Vad tycker du, är han mamma upp i dagen?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!