1.Cuz är en av Sveriges största rappare
1.Cuz är en av Sveriges största rappare - Foto: Instagram/1.cuz/Claudio Bresciani/TT

Kommer 1.Cuz ta av ansiktsmasken om han skaffar tjej? Här är svaret

Vad söker rapparen 1.Cuz efter i en framtida partner, och kommer hen någonsin få se honom utan den kännetecknande ansiktsmasken? Det svarar artisten på i en frågestund på Instagram.


1.Cuz är känd för låtar som "Akta mannen" och "Försent" har på bara ett par år blivit en av Sveriges största rappare.

Han har inte gått ut med sitt namn offentligt och omges därför av mystik. Här har Nyheter24 samlat allt du vill veta om honom.

Det söker 1.Cuz efter i en partner

Trots att 1.Cuz vill hålla sin identitet anonym så är han rätt aktiv på sociala medier, och inte minst Instagram. Under tisdagskvällen höll han en frågestund på Instagram där han fick frågan om både det ena och det andra.

En av frågorna han valde att svara på gällde hans framtida partner och vilka egenskaper han tycker är viktigast i ett förhållande.

"Vad söker du hos en partner? Både utseende och personlighet?", frågar en följare.

Foto: Instagram/1.cuz

"Min partner ska vara rak, ärlig och inte ha ego eller en heder som står i vägen för sanningen!", skriver 1.Cuz och fortsätter:

"Utseendemässigt är jag inte så petig, men har gillat korta tjejer. Eller de flesta tjejerna blir väl korta bredvid mig"

1.Cuz: "Tänk om jag är otrogen..."

Något av det som kännetecknar 1.Cuz mest är hans vita mask som täcker ansiktet. Han har tidigare berättat att han bär masken för att separera på hans offentliga persona och privatliv. 

Men hur blir det om han går in i ett förhållande i framtiden? Kommer hans partner inte få se hans ansikte då? Just den frågan fick 1.Cuz på Instagram-frågestunden – och han svar tyder på att han inte bestämt sig helt ännu.

Foto: Instagram/1.cuz

"Jag har faktiskt tänkt på den här frågan sen jag började rappa. Såhär tänker jag, tänk om jag är otrogen och vi gör slut och hon har sett mitt ansikte. Sen blir hon sur och lägger ut bilder på mig. Knas bror", skriver 1.Cuz på Instagram.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.