Måndag 6 Dec
Stockholm

Så fick Julia Franzén betalt för att äta middag med Leonardo DiCaprio

Julia Franzén är årets Bachelorette på TV4
Julia Franzén är årets Bachelorette på TV4. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4/Stella Pictures

Innan Bachelorette-Julia sökte kärleken på Rhodos levde hon ett riktigt festligt liv. I radioprogrammet Gott Snack listar hon en handfull världskändisar som hon umgåtts kring, och med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För ett par veckor sedan körde den rafflande säsongen av Bachelorette 2021 igång – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Vem är Bachelorette 2021?

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén31, känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan.

– Jag har levt ett liv som jag tror många bara drömmer om men nu är jag redo för nästa kapitel i livet. Jag vill ha barn, ett romantiskt bröllop och en man att dela livet med och det var också min förhoppning att hitta när jag steg in i programmet, säger Julia Franzén i ett pressmeddelande. 

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzéns tidigare sidosyssla

Men innan hon sökte evig kärlek i Bachelorette hade Julia andra, mer festliga intressen. När hon gästade radioprogrammet Gott Snack i onsdags berättade hon att både hon och kusinen Camilla brukade få betalt för att hänga med kändiseliten i Hollywood.

Hon har nämligen jobbat som "image model" – något hon kan tänka sig att många svenskar kan ha lite svårt att förstå sig på.

– Om Leonardo DiCaprio ska komma in på en restaurang i Saint Tropez klockan nio, då vill man ju inte att restaurangen ska vara tom. Då har restaurangen kontakt med en agentur som flyger in kanske tio tjejer, berättar Julia Franzén. 

Utvalda personer blir sedan utplacerade på restaurangen, ofta i anslutning till entrén, lagom till när kändisen i fråga anländer.

Foto: Instagram/juliafranzén

Bachelorette-Julia festade 46 kvällar i rad

Som image model bjuds man på både flyg, boende och mat. Som mest har Julia anlitats 46 kvällar i rad. Men förutom instruktionerna om var man ska befinna sig är festkvällarna precis som vanligt, enligt Bachelorette-Julia själv.

– Det är viktigt att poängtera, det är inga gubbar eller någon annan som ska prata med oss. Utan det är vi två, det ser ut som "girls night" liksom, säger Julia Franzén i Gott Snack.

Julia Franzén: "Han älskar svenska tjejer"

För hennes egen del har det aldrig blivit romantiskt med stjärnskådisen DiCaprio. Men flera av hennes vänner har tumlat runt i lakanen med honom, berättar hon.

– Han älskar svenska tjejer, säger Julia Franzén i Gott Snack.

Andra kändisar hon vistats med, och kring på sina resor är Justin Bieber, Ashton Kutcher, Snoop Dog, David Beckham och Darin. 

Glassigt värre, eller vad säger du?

Kommentera
Kopiera länk
Dela