Julia Franzén är årets Bachelorette på TV4
Julia Franzén är årets Bachelorette på TV4 - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4/Stella Pictures

Så fick Julia Franzén betalt för att äta middag med Leonardo DiCaprio

Innan Bachelorette-Julia sökte kärleken på Rhodos levde hon ett riktigt festligt liv. I radioprogrammet Gott Snack listar hon en handfull världskändisar som hon umgåtts kring, och med.


Den rafflande säsongen av Bachelorette har nått sitt slut, och som att inte kärlek tårar och bajsbråk vore nog så fortsatte dramat även på hemmaplan.

Ja, för i den sista och avslutande rosceremonin valde Julia Franzén 33-årige Jesper Guldbrandsen. Men förhållandet rann ut i sanden kort efter att de kommit hem från Rhodos, och Julia tog kontakt med tvåan Felix Almsved, 29, istället.

Foto: Stella Pictures

Julias uppgifter: Felix träffade andra

Men inte heller den relationen blev långvarig – i samband med att "Efter sista rosen"-avsnittet sändes nåddes hon nämligen av nyheten att Felix dejtat andra samtidigt som henne.

Felix har förklarat spektaklet med att det finns "två sidor i alla stories" och att hans och Julias versioner skiljer sig åt i det här fallet. Mer om det kan du läsa här.

Informationen som Julia Franzén fick till sig av sina följare lämnade henne i varje fall hjärtekrossad – och återigen singel. 

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzéns tidigare sidosyssla

Men innan Julia Franzén sökte evig kärlek i Bachelorette hade hon andra, mer festliga intressen. När hon gästade radioprogrammet Gott Snack i november förra året berättade hon att både hon och kusinen Camilla brukade få betalt för att hänga med kändiseliten i Hollywood.

Hon har nämligen jobbat som "image model" – något hon kan tänka sig att många svenskar kan ha lite svårt att förstå sig på.

– Om Leonardo DiCaprio ska komma in på en restaurang i Saint Tropez klockan nio, då vill man ju inte att restaurangen ska vara tom. Då har restaurangen kontakt med en agentur som flyger in kanske tio tjejer, berättar Julia Franzén. 

Utvalda personer blir sedan utplacerade på restaurangen, ofta i anslutning till entrén, lagom till när kändisen i fråga anländer.

Foto: Instagram/juliafranzén

Bachelorette-Julia festade 46 kvällar i rad

Som image model bjuds man på både flyg, boende och mat. Som mest har Julia anlitats 46 kvällar i rad. Men förutom instruktionerna om var man ska befinna sig är festkvällarna precis som vanligt, enligt Bachelorette-Julia själv.

– Det är viktigt att poängtera, det är inga gubbar eller någon annan som ska prata med oss. Utan det är vi två, det ser ut som "girls night" liksom, säger Julia Franzén i Gott Snack.

Julia Franzén: "Han älskar svenska tjejer"

För hennes egen del har det aldrig blivit romantiskt med stjärnskådisen DiCaprio. Men flera av hennes vänner har tumlat runt i lakanen med honom, berättar hon.

– Han älskar svenska tjejer, säger Julia Franzén i Gott Snack.

Andra kändisar hon vistats med, och kring på sina resor är Justin Bieber, Ashton Kutcher, Snoop Dog, David Beckham och Darin. 

Glassigt värre, eller vad säger du?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!