Nyheter24 reder ut Bachelorette-dramat
Nyheter24 reder ut Bachelorette-dramat - Foto: Instagram/TV4

Felix första ord om Bachelorette-dramat: "Jag försökte"

Kärleken blev inte långvarig för Julia Franzén efter hennes medverkan i Bachelorette. På Instagram anklagar hon Felix Almsved för att ha lurat henne för att få uppmärksamhet, och nu kommenterar han händelsen för första gången.


I förra veckan avgjordes den känslostarka finalen av Bachelorette med dunder och brak.

Julia Franzén, 31, valde Jesper Guldbrandsen i den sista rosceremonin – men i "Efter sista rosen"-avsnittet avslöjades det att paret gått skilda vägar kort efter hemkomsten från Rhodos. 

Istället hade Julia börjat träffa Felix Almsved, som hon valde bort för Jesper i den nervkittlande Bachelorette-finalen.

Julia Franzén anklagas för att ha ljugit

Men inte heller den kärleken blev långvarig. 

I en story på Instagram berättar Julia Franzén om vad som hände mellan henne och Felix när nyheten om att de träffas väl var ute i det offentliga:

"När vi gjort våra gemensamma framträdanden och han fått sina 25 000 nya följare och potentiella PT-klienter vänder allt. I hans egna intervjuer ljuger han och säger att vi inte ses eller har setts, vi dejtar absolut inte och alla tror ännu en gång att jag har gjort en PR-kupp som stackars killen inte är med på", skriver Julia.

Hennes bild av händelsen är att Felix spelat på hennes känslor för att nå hämnd och revansch. 

Julia Franzén la ut ett känslosamt inlägg på Instagram. Foto: juliafranzen

Bachelor-Armina: "Jag träffade också Felix"

Efter att Julia Franzén publicerade inlägget på Instagram hörde en hel drös tjejer av sig till henne där de vittnade om liknande upplevelser med Felix. En av dem var Armina Moradi, som medverkade i Bachelor under hösten 2021. 

Enligt hennes utsago har hon och Felix träffats ätit middag, sovit ihop och varit intima sedan i juli. 

Mer om det kan du läsa här.

Felix Almsveds första ord om dramat

Uppdateringarna på Julia Franzéns Instagram resulterade i en hatstorm på Felix konto, och under söndagskvällen kommenterade han händelsen för första gången.

"Efter Julias utspel har jag fått ta emot massor av hat vilket inte är okej någonstans. Kom ihåg att varje story har två sidor våra skiljer oss åt, vilket inte är konstigt när vi inte har träffats och pratat mer än en gång senaste tre månaderna även om jag försökte", skriver Felix på Instagram. 

Foto: Instagram/almsveds

Nu väljer han att stänga Bachelorette-boken och vända blad.

"Tänk på att det finns en person bakom varje konto. Sprid kärlek", skriver Felix Almsved. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!