Erika Persson slutar ta sin medicin: "De vill kontrollera oss"

Det är efter en lång radiotystnad som Erika Persson gör comeback på Instagram där hon stegar in med en konspirationsteori.


Erika Persson, 19, är dotter till svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63, men har under de senaste åren gjort sig känd utanför det svenska mediebruset. 

Flera gånger har Erika hamnat i dust med sina följare då många anklagar henne för att photoshopa sina bilder utan att erkänna det.

"Jag är så trött på er alla", skrev Erika till denna bild. Bildkälla: Erika Persson Instagram

Det hela har flera gånger fått droppen att rinna över för Erika som då sagt åt sina följare på skarpen. 

"Varför är ni alla så besatta? Hitta en ny hobby och ge er själva lite kärlek under tiden ni gör det", skrev hon i ett tidigare inlägg.

Hon har även publicerat ett album med videos där hon filmar sig själv för att bevisa att hon inte använder sig av photoshop. 

Men den intensiva kommunikationen mellan Erika och hennes Instagramföljare fick sig nyligen en ordentlig paus. Ingen vet ännu varför. En dag slutade Erika helt enkelt med sina uppdateringar. 

Men efter flera månaders radiotystnad så är Erika nu tillbaka. Och hon gör det både med bilder och konspirationsteorier. 

Erika Persson: "De vill kontrollera oss"

Erika har nämligen blivit diagnostiserad med ADHD men har nu bestämt sig för att sluta med sina mediciner då hon anser att det är ett sätt för staten att kapitalisera på folks hjärnor. 

"Jag kan inte längre bestraffa och träna min hjärna till att vara en duktig liten hjärta för det kapitaliserande helvetet. Det är helt enkelt för uttröttande. Jag kommer att sluta ta mina tabletter då de får mig att känna mig som en zombie", skriver hon. 

Erikas inlägg. Bildkälla: who_is_erikapersson/Instagram

Hon vädjar nu till sina följare med frågan om hur hon kan hålla sin ADHD i schack utan att ta medicinerna. 

Några av svaren hon fick. Bildkälla:who_is_erikapersson/Instagram
Fler av svaren. Bildkälla:who_is_erikapersson/Instagram

Erika valde sedan att dela med sig av svaren. 

Många skrev saker såsom: 

"Planera saker i förväg"

"Meditera"

"Vitaminer och tillskott"

Mamma Gunilla Persson har inte uttalat sig om det hela. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!